Dagsarkiv: 10 november 2022

Badminton och fortsatt valjobb

I den tomma matsalen.

Vid 10.30-tiden på förmiddagen kom Stefan och plockade upp mig för att vi skulle kunna åka till Komethallen och spela badminton. Ingen trängsel där men golvet på vår favoritbana var nytvättat så vi tog en annan som inte var hal.

Egentligen vill vi inte byta bana men ibland måste man och det funkade bra för mig som var i god form första set. Sedan gick det sämre för att avslutas i dur: 15–4, 11–15, 15–11. Vi hade i alla fall kul som vanligt och eftersom Anneli hade bilen så körde Stefan mig hem. Där blev det spaghetti till lunch och inte så mycket annat gjort innan jag var tvungen att gå till bussen.

Jobbfokus även i dag på mellanårsvalet i USA där Donald Trump har fått mycket stryk från dem som sa sig stödja honom tidigare. Nu ses han plötsligt som ett sänke, ett hot mot partiet och hur många kappvändare jag har kunnat räkna in i dag går knappt att komma ihåg.

Men det är i alla fall tydligt att många av de som har något att säga till om i partiet inte längre vill se Trumpen som kandidat till presidentposten igen.

Lite ufologiskt har det också blivit. Jag har diskuterat med en svensk podd om hur vi ska lägga up en intervju nästa vecka och så har jag korrläst nästa medlemsbrev som Anders Berglund är på väg att skicka ut. Har också diskuterat att få låna och skanna uforapporter från Irland som en kollega där har fått ut och det ser ut som om han kommer att skicka dem till AFU för att skannas. Sedan får han tillbaka dem.

Har också försökt att förnya min prenumeration på Outer Limits Magazine som Stefan behöver kunna läsa för att skriva ”Utblick” till UFO-Aktuellt.

I dag gick jag och Björn, som hade ryggskott, lite långsamt över bron och hämtade sushi på Wang. Sedan åt vi den i entrén till DN, eller rättare sagt på restaurang Pontus som finns där men som är helt tom så här dags på kvällen. Ni kan se min ensamhet på bilden ovan.

Klockan 01 hade det blivit rätt mycket skrivet i dag också faktiskt. Men nu är jag ledig från jobbet några dagar.

 112 total views