Föredrag för Västgöta Gille

fdraglink150313_m
I dag har jag och Anneli åkt till Linköping dit jag var inbjuden av Västgöta Gille för att hålla ett en timma långt föredrag på temat Mariestad och ufo. Så jag delade det ungefär på mitten med en hel del bitar som passade in i båda facken. På bilden ovan kan ni se mig framför publiken som var omkring 70 personer på detta årsmöte som Västgöta Gille höll i dag. Något som också innebar god mat och årsmötesförhandlingar.

Innan jag drog från Järfälla jobbade jag lite med Mellot, ta ner tvätt och packa bilen för att vid12 plocka upp Anneli i Jakobsberg och styra kosan till Norrköping där vi åt lunch på Café Schwartz med Anders och Katarina som anslöt från AFU. Bilen var full med kassar som vi sedan lastade av i arkivets lokaler, en del från Henry Svensson, annat från Ivan Troëng och en del ytterligare från Ulf Westmans pappas dödsbo som vi hämtat i Halmstad. Och så en del från mig själv.

Hann också prata med AFU:s skanningschef Leif om en låda brittiskt ufomaterial som jag sorterat och ordnat och som han nu ska skanna plus en trav artiklar om Orthonrörelsen som vi fått och fått låna från Ole Henningsen i Danmark.

Väl klara fick Johan åka med oss till Linköping och efter att ha släppt av honom där han bor var det bara att sikta in sig på Snickaregatan och Peder Claesson som var den som låg bakom min och Annelis inbjudan till Västgöta Gille.

Eftersom timmen är sen och jag ska upp tidigt så kan jag bara konstatera att medlemmarna i Gillet var hur trevliga som helst och att vi hade en underbar kväll. Föredraget fungerade bra och det blev många skratt och en del frågor.

Först en stund efter midnatt var vi tillbaka hemma och jag kunde börja förbereda mig lite inför morgondagens Mellojobb genom att ta fram all teknik som jag behöver och se till så att allt är laddat och fräscht. Får i morgon är det final i Melodischlagerfestivalen på Friends i Solna och då är jag och Hanna Fahl på plats.

Här sitter publiken och lyssnar.
fdraglink15013_n

Loading