Podintervju med Fritte Fritzson

adamskibook160628
I dag publicerade Fritte Fritzson podintervjun som han gjorde med mig den 21 juni. En intervju som handlar om ifon och ufon och som blev nästan 50 minuter lång efter några minutersklipp.

Ni kan lyssna på intervjun lite längre ned i den här bloggen.

När posten kom fick jag två exemplar av en nyutgåva av kontaktpersonen George Adamskis ”Flying saucers farewell” som nu ges ut av Glenn Steckling som ansvarar för George Adamski Foundation och som vid flera tillfällen varit vänlig att skänka material till AFU. Han hade också skrivit några vänliga rader i en av böckerna vilket jag tackar för!

Den som vill läsa mer om Adamski och stiftelsen kan gå till dess webbplats.

Under förmiddagen har jag plockat in böcker och pärmar i den nya bokhyllan nere i källaren. Minskade högarna på golvet en aning vilket var bra.

Sedan var det jobb. Och för första gången började jag klockan 15. DN har ändrat våra nattpass från 14.30 till 15 vilket också innebär att jag inte slutar förrän 01.30.

I väntan på bussen ringde en reporter från Expressen och gjorde en längre intervju med mig inför den internationella ufodagen den 2 juli. En dag som vi i UFO-Sverige inte uppmärksammar. Ska någon dag kallas ufodag så är det givetvis den 24 juni, det datum då Kenneth Arnold gjorde sin observation av det som sedan skulle komma att kalla för ”flygande tefat”.

Men intervjun var bra och handlade om vårt arbete inom UFO-Sverige och några intressanta fall.

På vägen in ringde jag Niklas för att höra hur han hade det i midsomras och på jobbet så vi pratade en god stund. Niklas jobbar natt den här veckan.

Så i dag var det jobbdag två av fyra efter semestern. Känns fortfarande lite märkligt att jobba efter USA-resan. En del av mig är fortfarande ledig! Men, men en terrorattack mot en flygplats i Istanbul senare på kvällen gjorde att jag snabbt insåg att jag arbetar.

Det har varit en intensiv dag på jobbet men jag fick i alla fall tid att gå till Lilla Asien för att äta en biff med lök igen. Minus purjo, givetvis. Där var de glada att se mig efter semestern.

Resten av kvällen gick i terrorns tecken. Tyvärr.

747 total views, 1 views today