Garagemålning Del 1

annelimalar8001606
I dag började vi förbereda för målning av insidan på garagedörrarna och Anneli satte igång med att grunda. Så i morgon kommer del 2 då jag ska måla vidare och förhoppningsvis, om vädret tillåter, hinna göra klart det hela.

Att vi inte målade insidan redan förra året straffade sig i vintras då det blev fuktigt i luften och de svällde så att de fick bändas upp för att vi skulle komma in. Det vill vi inte vara med om igen.

Hann egentligen bara äta lunch innan det var dags att åka till DN där ett klubbstyrelsemöte väntade 13.30. Och efter det en stunds arbete med en del fackliga frågor som ligger på bordet just nu.

På vägen in ringde jag Carl-Anton och hann också prata med Johan, Mats och Anders Berglund som numera har slagit ned sina och familjens bopålar i Laxå. Bra att få Anders och Amanda lite närmare oss andra.

Hann också läsa igenom den artikel om världsufodagen som Expressen planerar att publicera den 2 juli. Och reportern hade gjort ett mycket bra jobb. Nästan inga ändringar och absolut inga riktiga fel trots att artikeln var lång. Både jag och Johan Gustavsson är intervjuade i den.

Fick också ett samtal från en kvinna som tagit en bild på himlen i Stockholm i går. Bilden visar en oval som hon inte såg för blotta ögat och som heller inte ska finnas med på andra bilder hon tog vid samma tillfälle.

Jag känner att det nog kan röra sig om en reflex i vindrutan på bilen, alltså något som finns inne i bilen och som fångas av rutan. Något som fotografen inte själv tror. Så nu hoppas jag att fotografen ska följa min uppmaning och titta inne i bilen för att se om där finns något som kan förklara det hela.

Tyvärr kan jag inte längre visa bilden eftersom fotografen bett mig att ta bort den.

Fick även mejl från en person i USA som anser sig ha upprepade utomjordiska kontakter. Nu hade en kemist analyserat ”änglahår” som hon hittat på sin tomt och sagt att det var – änglahår. Eftersom änglahår inte är något vedertaget ämne så undrar jag verkligen hur den analysen gick till.

I dag fick jag sällskap då det var dags att äta kvällsmat igen. Den här gången var det Björn Nordström som hängde på till Lilla Asien där jag beställde friterade räkor. För Björn var det första gången på mer än tio år han gick dit. Och han var nöjd!

Sista dagen på passet så jag bjöd på glass efter Portugals vinst över Polen i fotbolls-EM. Portugal har halkat vidare på ett bananskal hela tiden. Undrar när det tar stopp?

Loading