Badminton som start på dagen

ostmacka1702
Startade dagen med att spela färdigt den badmintonmatch som jag och Stefan påbörjade förra gången. Där hade jag förlorat första set med 10–15. Och det gick ungefär lika illa även i dag med 7–15 och 13–15 innan det var över. Men med tanke på krasslig rygg och onda fötter så får jag ändå vara nöjd. Och det är viktigt att röra på sig. Oavsett hur det sedan går i matchen. Får trösta mig med att jag trots allt leder året med 2–1.

Hemma fixade jag mat och lyssnade lite på Mellolåtar. Det är ju dags i morgon igen. Den här gången från Växjö. Själv chattar jag direkt ur soffans djup här hemma i Järfälla.

Har samlat in lite mer än 100 kronor till AFU i dag plus 40 i går. Inga stora mängder alltså men det är viktigt att se till så att vi får in lite extra, utom budgeten, då och då.

Det blev givetvis en del trump i vanlig ordning men inte alls i den omfattning som det var i går. Men man kan ju aldrig upphöra att fascineras över denne sandlådepresident som älskar att hata och aldrig tvekar att föra ett okontrollerat eller direkt felaktigt påstående vidare. Framåt kvällen twittrade han två inlägg där han återigen gav sig på medierna och som vanligt kallade dem ”Fake News”. Den här gången radade han upp New York Times, CNN, NBC, CBS och ABC som han kallar ”det amerikanska folkets fiender”. Kommentarer överflödiga.

Det blev tyvärr inget skrivet på boken i dag eftersom tiden mellan uppgång, badminton, lunch och avgång till jobbet var för snäv.

I dag upptäckte Jennie, som bevakar Facebook och andra sociala medier åt UFO-Sverige, att en sida som kallar sig ”UFO Podden” hade stulit material från vår sajt. Killen som gjorde den hade helt enkelt läst högt från en text som vi hade på vår sajt. Efter en kort intern chattdiskussion skrev Anders Berglund ett mejl till den ansvarige utgivaren som lovade ta bort det hela men när jag skriver detta är det ännu inte gjort.

Det är givetvis frestande att plocka material från andra sajter men det är faktiskt att stjäla. Och citerar man något ska man ange källa.

Fick sällskap till La Barca av Björn under kvällen och sedan bjöd Pontus på Skogaholmslimpa (bilden ovan) framåt kvällen.

278 total views, 1 views today