Bok- och Mellojobb plus tur till DN

columbia80017
Inledde dagen med en tur till DN för att plocka upp ett par teleobjektiv som jag behöver under Melodifestivalfinalen på lördag. Jag brukar alltid fotografera ena finalrepetitionen för att sedan kunna lägga ut bilder i chatten.

Innan jag kom iväg till jobbet fick jag skotta runt bilen och sopa den, så pass mycket snö har det kommit de senaste dagarna.

På vägen hem stannade jag till och plockade upp en Daisyrulle med två korvar som fick bli min lunch framför ”Simpson’s” när jag kom hem. Men sedan blev det bokjobb, fick ihop 3.339 tecken vilket gör totalt 335.596 tecken. Och när kvällen blev senare också två sidor till i nästa nummer av UFO-Aktuellt.

Eftersom Niklas önskar sig en cykelrenovering när han fyller år, vilket är i helgen, så stoppade jag in hans cykel som stått i garaget sedan han flyttade och körde den till cykelbutiken i Jakobsberg. Så nu är den inlämnade för vårrenovering och allmän tillfixning. När den är klar, och vädret tillåter, kan Niklas börja cykla till jobbet är det tänkt.

På vägen hem stannade jag till för att hämta ett rekommenderat brev på Coop i Barkarby och när jag öppnade det visade det sig vara fina rymdfrimärken från min ufovän Luis Gonzalez i Malaga i Spanien. Ni kan se dem här ovan. Det är ett förstadagsbrev och en karta med frimärken som firar 35-årsdagen av rymdfärjan ”Columbias” uppskjutning. Jag fick den som tack för att jag skickade honom ett vackert häfte med norrskensbilder som svenska posten gav ut.

Efter ett antal timmar vid datorn satte jag mig i soffan för att titta på ”Antikrundan” med Anneli. Alltid roligt att se på alla föremål som passerar revy.

Under dagen har jag och Anders på AFU haft en del positiva kontakter med två brittiska ufologer som båda erbjudit oss olika former av hjälp. I en fallet ett försök att kontakta möjliga donatorer, i det andra med ett namn på en person som kanske vill jobba för oss. Båda initiativen ger hopp om framtiden!

Det blev tidig sänggång i dag. Boken om trädens hemliga liv lockar! Får fortsätta skriva i morgon.

Loading