Jobb med stämman och skrivande

Pratade en god stund med Jesper Semitjov i dag som hade den goda nyheten att jag kunde komma över till honom vilken dag som helst för att hämta ytterligare pärmar med tidningsklipp från hans pappa Eugen. Eugen Semitjov var, och är, en av mina stora förebilder när det gäller att skriva populärt om rymden och rymdfart. Och att få ta hand om hans samling med klipp från hans egen karriär är stort.

Klippsamlingen kommer att hamna på AFU sedan vi har skannat också denna del till oss och till Jesper. Ett stort tack!

Satt och jobbade med UFO-Aktuellt några timmar före jobbet, i dag mest med eget artikelskrivande. Men också med riksstämman som måste förberedas och planeras. En del av detta består i att få till stånd en bra överenskommelse mellan UFO-Sverige och Armémuseum vars lokaler vi kommer att utnyttja och hittills har allt gått bra och smärtfritt.

Pratade en stund med Emelie Rosenqvist på Sveriges Radio om nästa lördag då jag ska sitta i en panel och prat om ufo och Ufopodden på Fotografiska. Ska bli kul!

Jag har också mejlat en del med en ufologvän i Bangladesh som vill ha hjälp att få ut sin bok digitalt så jag har lovat honom att vi ska lägga upp den för nedladdning på ufo.se för alla som är intresserade.

Har mejlat med en representant för ett spelbolag som undrar om jag kan ställa upp och svara på frågor om ufo och utomjordiskt liv i en kampanj som de ska ha. Min roll är inte att prata om några varor eller så (och jag vet nada om spel) utan att vara experten på just ufo och kanske kunna bli ett intressant intervjuobjekt.

Jobbdagen bestod av Trump på längden och tvären. Inte minst Trumps och Merkels möte i Vita huset. Han håller oss journalister sysselsatta, den saken är klar.

Fick med mig Björn Nordström på Lilla Asien i dag. Biff med lök minus purjo för min del. Det var ett tag sedan.

Loading