Fortsatt tidningsjobb och muggreklam

mugg1703
Försökte hjälpa Anneli lite med Melodikrysset, men det klarar hon så bra själv, så efter att ha tillfört några små ord här och där satte jag mig och jobbade vidare med UFO-Aktuellt, fick ihop någon sida till och skrev lite mer på en egen artikel.

Bra att komma en bit på vägen.

Anneli lagade lunch som bestod av potatisklyftor i ugnen och fläskkotletter innan hon gav sig av in till stan och jag satt kvar framför datorn en stund till.

Ringde Bevan på vägen till jobbet. Något som han uppskattar och som jag tycker känns bra och givande. Viktigt att inte glömma bort en person som gjort så enormt mycket för UFO-Sverige genom åren.

Ni som följer UFO-Sverige på Facebook kanske såg den bild på en mugg med UFO-Sveriges logga på som Tobias Lindgren lade ut i går. Om inte kan ni se bilden här ovan. Fotot väckte rader av kommentarer från personer som tyckte att muggen var snygg och som ville köpa den. Och visst är den snygg!

Några av kommentarerna: ”Får man köpa såna fina muggar?”, ”Jag vill gärna oxå ha!”, ”Intresserad om priset är det rätta”, ”Köper gärna en”, ”Jag skulle köpa en direkt” och ”Frågan är, behöver man en annan kopp än denna?” På den sista frågan är svaret givetvis – nej!

Nu finns muggen bara i ett exemplar men tack vare de många positiva kommentarerna så har vi i dag bestämt att beställa ett antal som vi kommer att sälja. Priset har vi ännu inte kunnat sätta eftersom vi inte vet hur dyrt portot kommer att bli. Men det återkommer vi till inom kort.

På skrev jag som vanligt ett antal artiklar med Trumpanknytning men i dag också en blogg om Trump. Tillhör inte vanligheterna. Bloggen handlar om en del projekt som drabbas när Trump kapar i Nasas budget, bland annat sådana kopplade till klimatförändringarna. Som ju Trump inte tror på.

Så genom att ta bort möjligheten att från rymden följa förändringarna så slipper Trump också att se dem. Listigt. Det man inte ser det finns ju inte.

Och så gick Chuck Berry och dog. 90 år gammal. Inte så konstigt vid den åldern men tråkigt. Här har vi en person som med rätta kan kallas legendarisk. Jag fick skriva nyheten så snabbt det över huvud taget gick.

I dag inträffade det ett försök till terrorattack på Orlyflygplatsen utanför Paris. En man sköts till döds sedan han tagit ett automatvapen från en soldat som bevakade flygplatsen. Och tänk! Jag fick ett mejl från en kille som menade att det hela bara var en bluff. På vilket sätt fattade jag aldrig.

Så här skrev han: ”Kolla på youtubekanalen Serebra Sana som har två inslag om Orly och låt dig med öppet sinne övertygas om att det här är fejk; tills vidare hoppas jag att du inte redan vet det när du skriver din artikel som vidarebefordar en lögn.”

I dag finns det alltid någon som tvivlar. På allt.

Dagens mat intogs på EWOG tillsammans med Björn Nordström. Inte så dumt och trevligt att sitta ned och prata en stund.

Rätt mycket att skriva om som vanligt. En bra dag.

Hemma satte jag mig och jobbade med UFO-Aktuellt fram till 02.30.

Loading