Klubbmöte och tyst minut

mote170406
I dag höll vi en tyst minut för Bosse Keskikangas när journalistklubben höll årsmöte här på DN. Jag sade några korta ord och hyllade Bosses civilkurage och vänskap. Sedan skrev jag ihop ett minnesord om Bosse som kommer på Familjesidan nu på lördag.

Dagen började annars med att jag fick stryk i badminton med 13–15 och 14–16. Något tredje set blev det aldrig eftersom jag kände av en lättare sträckning i höger baksida av låret. Nu ligger jag under med 4–5 i matcher.

Något skrivande hanns inte med i dag. Efter matchen var det snabbt hem där jag städade undan efter den tidiga frukost som Anneli gjort till våra nattgäster Claes, Åsa och Clara (som jag aldrig hann träffa) och sedan till jobbet. Tog en snabb Special med gurkmajonnäs på Nyhetsgrillen innan det var dags för årsmötet där jag blev omvald som skyddsombud. Viktigare var att Anders Forsström, vår utmärkte ordförande, ställde upp för ännu ett år. Anders är sannolikt den bäste klubbordföranden jag jobbat tillsammans med och han gör ett enormt bra jobb trots att det ofta blåser motvind. Bilden här ovan visar en mycket liten del av den trånga lokalen där vi höll mötet.

Pratade en stund med Bevan Berthelsen också, UFO-Sveriges tidigare ordförande. Allt var bara bra med honom vilket var skönt att höra. Pratade också med Håkan E som kunde berätta att UFO-Aktuellt nu var tryckt och snart på väg till Västerås. Så fort den kommer dit så plockar han, Gunnar, Mats och Irene den i kuvert så att den ska nå prenumeranterna.

Eftersom det var årsmöte bjöd klubben också på lite mingelmat framåt kvällen. Bröd med ost, korv och en del annat smått och gott. Och så hann jag prata lite med en del arbetskamrater som jag annars inte ser så mycket av.

Men, för säkerhets skull, så gick jag Daniel och Björn till La Barca där vi åt kvällsmat. Jag tog en Calzone.

Kvällen blev mycket lugnare än de andra den här veckan vilket var bra. Nu väntar några dagar med andra saker att göra. Bokskrivande, Tutankhamonutställning och två föredrag.

När jag kom hem fixade jag några bankaffärer och gick igenom några tidningar som blivit liggande i köket. Plockade undan lite saker och såg till att köket såg städat och fint ut. I säng 02.30.

Loading