Påskjobb i några dagar till

sorepersson170413
Medan Anneli roar sig i Paris så roar jag mig här hemma. Vilket har inneburit 2.039 tecken på boken och därmed 450.061 tecken totalt. Men det är svårt att hinna med särskilt mycket före jobbet eftersom det ofta är något annat som inträffar också. Som att jag fick besök av Sören Persson, en ufointresserad man från Blackeberg som jag pratat med några gånger de senaste dagarna.

Sören, som har den goda vanan att inte kasta saker, hade med sig en pärm med lite äldre nummer av UFO-Information och vi satt och pratade en stund om ditt och datt innan han var tvungen att åka och jag tvungen att fixa lunch. Ni kan se honom här ovan. Vi bestämde att ses igen.

Nu ska jag jobba fram till söndags natt. Med avbrott för bokskrivande förstås!

Efter en lunch i form av hårda mackor med gravad lax och en låda uppvärmd lammkotlett så var det bara att gå till jobbet. Där fick jag möjlighet att skriva om USA:s superbomb, gasattacken i Syrien och en hel del annat. Lite ovanligt var att jag lyckades bli först med en nyhet om ett misstänkt dubbelmord i Tullinge, där är det alltid Aftonbladet som regerar annars.

Bloggade om att astronomer i Storbritannien kunnat visa den första bilden på mörk materia. Spännande! En stor del av vårt kosmos består ju av materia som varken lyser eller reflekterar ljus men nu finns det alltså mätningar som visar att den finns där.

Framåt kvällen gick jag ned till Lilla Asien för att äta en mangokyckling i lugn och ro och när jag skulle gå kom ägaren fram och undrade om jag inte skulle vilja ha en efterrätt också. Så det fick det bli. Det händer då och då att han bjuder på en.

Den här gången var det en dubbel portion med friterad banan i glass om satt alldeles utmärkt.

Lagom mycket att skriva om under kvällen.

Loading