Bildfix och iskallt


Eftersom Niklas sov över natt så hann jag träffa båda pojkarna tillsammans en stund på förmiddagen. Och passade på att ta ett kort av dem. Niklas ser kort ut, vilket han inte är, för att Markus är så lång. Fina pojkar!

Niklas passade på att åka till årliga kontrollen hos tandläkaren i Vällingby innan han kom tillbaka och åt en mycket tidig lunch och sedan iväg till jobbet på TT vilket innebär andra sidan av stan.

Markus fick sin önskan om kebabpizza förverkligad och så åt han och jag lunch i soffan framför ”Simpson’s”.

Jag har jobbat en stund med bilder till boken under förmiddagen. Har en del kvar som jag vill putsa på också. Riktigt klar blir man ju aldrig men just nu känns det som att jag är nära. Men jag vill lämna ifrån mig ett så färdigt arbete det bara går.

Ute är det isande kallt. Var uppe en sväng i natt och när jag tittade på termometern då var det minus fem grader. Bättre nu men absolut ingen vårjacka längre, nu åker vinterjacka på igen.

På jobbet blev det Trump för hela slanten, i dag med vinklingen på FBI och Trumps avskedande av James Comey. Under en period skrev jag tre artiklar och började på en fjärde på en timma. Så fort kan det gå när Trumpbollen satts i rullning.

När jag gick till Lilla Asien sken faktiskt solen men när jag gick tillbaka hem hade det börjat snöa igen. Ingen ordning.

Mycket av kvällen gick i Trumps tecken. Men också tågstopp och lite annat. Men jag hann också prata med Håkan E och Anders L om lite uforelaterat.

Loading