Fortsatt terrorjobb


I morse kom jag i säng 05 och vaknade 10. Kanske lite kort natt men det var lika bra att gå upp. Hade sagt till om att jag tog ut min friskvårdstimme så jag hade lite extra tid att göra klart min presentation som jag ska hålla på DN i morgon och att laga mat till mig och Markus innan det var dags att dra till jobbet.

För på jobbet blev det fortsatt fokus på Manchesterattacken i natt och jag skrev åt såväl papper som nät. Dessutom fick jag jobba med att skriva ihop andras texter och se till så att grafiken stämde med verkligheten.

När jag läste min mejl hade jag fått ett otrevligt sådant från en man som heter Tommy Forss, eller kanske vi ska säga kallar sig för ”Tommy Forss”. Jag får ju rätt många trista mejl från framför allt högerextrema varje vecka och det här var ett sådant med en länk till Fria Tider och det glada budskapet att jag var en ”landsförrädare”.

Sist i mejlet stod ett mobilnummer så jag ringde upp Forss som inte svarade. Men efter någon timma ringde min telefon och det var Tommy Forss i andra änden. Inte den som skickat mejlet utan en grävmaskinist i Kalmartrakten. Fejk-Tommy hade helt enkelt snott både namn och nummer när han fegt skickade sitt mejl.

Så är många av dem. Inte minst de troll som ringer och kallar sig för ”Johan” och annat men aldrig vill säga sina efternamn. Tråkiga typer som inte har koll på läget men som vill bråka och kräkas en stund.

Nå, det har varit en bra dag annars. Fick beröm och tack för jobbet i natt och det är ju positivt. Dessutom fick jag sällskap av tre middagskamrater när jag äntligen kom iväg till Ewog framåt 19: Björn, Daniel och Madeleine som ni kan ana här ovan.

Hårdbevakade Manchester under hela kvällen men skrev faktiskt en artikel om Michael Flynn också. Ville ju inte glömma Trump helt och hållet.

Lite ufojobb blev det också men mest i form av mejl och några telefonsamtal.

I morgon börjar ledigheten vilket innebär en hel del jobb. Så kan det bli.

Och i dag skrev Allt om Stockholm om riksstämman till helgen. Bra reklam!

Loading