Dags att klippa i värmen


Varm dag som jag mestadels har tillbringat inomhus. Men – en gräsklippningsinsats under en timma mitt på dagen fick ut mig i friska luften. Och när den väl var klar så satte jag och Anneli oss på verandan för att äta lunch i form av hennes kycklingfiléer och flädersaft. Ni kan se oss på bilden ovan.

Så jag hann inte jobba med UFO-Aktuellt i dag, vilket var synd.

Dagen gick i franska valets tecken men för mig blev det mest att skriva om annat – även om jag fick skriva en Le Pen-artikel. Bland annat gick en skärgårdsbåt rakt in i kajen vid Nacka Strand och flera människor fick föras till sjukhus. Den händelsen följde jag under hela kvällen och fick bra kontakt med bolagets talesman som hörde av sig när han hade något att berätta.

Lite Trump blev det också. Och branden i London. Och en terrorattack i Mali.

På Facebook har jag hjälpt en tjej som ville köpa ett par av mina böcker att dels hitta till AFU Shop och dels till Parthenons butik på nätet. Båda bokhandlarna säljer antikvariska och en del nya böcker. Den som är intresserad av ufo eller av det okända kan hitta mycket kul där.

Matutflykten gick till La Barca där vi bråkade med personalen som ville ta extra betalt för att vi bytte ut en pizzaingrediens mot en annan som vi bedömde som likvärdiga. Trist. Särskilt som killen bakom disken tyckte att jag skulle sköta mitt så att han kunde sköta sitt – inte särskilt proffsigt av en restauranganställd.

Men vi kunde också trösta oss med ost och kex och lite cider/Pommac på jobbet eftersom det var franskt val i kväll.

Pratade med Ernst igen och han är kvar på sjukhuset men ät pigg och fräsch. Vilket är bra.

Loading