UFO-Aktuellt klar


Bilden ovan visar hur nästa nummer av UFO-Aktuellt ser ut på framsidan. Vaknade tidigt och gjorde klart det allra sista, mejlade till Stefan som snabbt läste korr och sedan skickade jag det hela till Håkan i Västerås så att han kan slå ihop den med norska ”UFO”.

Trodde att jag var klar redan i natt men kände mig inte nöjd med min sista artikel om solundret i Fatima så i morse skrev jag om hela slutet. Vet inte varför jag vaknade så tidigt men det lär väl straffa sig framåt natten antar jag.

Skönt i alla fall att allt blev klart innan jag och Anneli börjar våra semestrar på måndag. Bra att inte ha för mycket efter sig då.

Sedan ringde jag till Bevan Berthelsen som fyller 79 år i dag. Bevan har gjort väldigt mycket för UFO-Sverige genom åren och han är viktig att komma ihåg. Det finns många före oss som har byggt upp det vi nu kan fortsätta med. Det får man aldrig glömma.

Själv har jag namnsdag, vilket jag som vanligt hade glömt men blev påmind av på Facebook då några vänner grattade.

Har också svarat på några brev men flera återstår som jag tänkte försöka hinna med innan semestern slår till. Och så startade jag en tvättmaskin och betalade in ett par hundra för en ny bok med titeln ”Andliga ting” där jag själv och Gösta Carlsson-fallet är omnämnda.

När jag skulle gå till jobbet kom Anneli hem så vi hann säga hej i dörren.

Bilden nedan togs av min vän Mats Nilsson i Sala i dag. den visar en solhalo och någon kanske tänker att dessa hör vinterhalvåret till. Men faktum är att halofenomen är lika vanliga året om men syns lättare på vintern då solen står lägre – i vår synriktning. Men den som lyfter näsan kan alltså se dessa fina fenomen även på sommaren.

På tal om fenomen så publicerar DN.se sex av mina teveinslag om gåtfulla fenomen i dag. Avsnitten är några år gamla men tål att ses igen tycker jag. Ett handlar om ufo, ett om spöken och ett om sjöodjur för att ta tre exempel. Titta gärna!

Fick sällskap av Björn till Lilla Asien för lite kvällsmat. Lite svalt ute, ingen sommarvärme, vilket är trist. det är väl dags nu.

Ägnade arbetsdagen åt framför allt två saker: Kravallerna i Hamburg och G20-mötet där samt Transportstyrelsen även i dag.

Halo över Sala i dag.

232 total views, 1 views today