Packning och pappersstädning

I dag är det sista dagen hemma på ett tag och Markus får ta över huset vilket blir bra. Han är mycket ledig så det kommer att skötas fint med blomvattning och annat. Själva har vi packat och jag har gjort en storröjning när det gäller papper på och omkring mitt skrivbord. Mycket har hamnat i pärmar, annat i nya högar med annan prioritering än tidigare.

En del ufofall som jag får ta tag i när det blir augusti. Det är lätt att bli efter när man har en del att göra.

Har också skrivit ett par brev till medan Anneli varit inne på stan i några ärenden och Markus har tränat golf. Och så tog jag bilen till tippen med en del skräp från garaget. Eftersom det är lördag så lyssnade Anneli på Melodikrysset medan jag satt intill och gick igenom en del gamla nummer av Science i jakt på artiklar av intresse.

Och så har vi packat och tror i alla fall att vi fått med allt men det blir först i morgon förmiddag som vi stänger väskorna. Vi tog också chansen att prata med tre av våra vänner som rest till Kambodja och Vietnam för att få några sista råd.

Fick mejl från en amerikansk ufoundersökare som hört mig på poddradiointervjun med Martin Willis. Hon var imponerad av AFU och ville skänka sina tre böcker som hon nu har postat. Uppskattas!

Grillade kvällsmaten i form av kotletter som vi åt på verandan. Solen sken och det var allmänt skönt. Markus anslöt lite senare eftersom han varit på banan under kvällen. Vi hann prata lite om bilen i USA som vi nu har fått mejl om hur långt den har gått sedan grabbarna köpte den. Markus och Erik har kört cirka 15.000 miles.

Men det blev också tid att titta på några avsnitt ”Designated survivor” som är fortsatta bra och spännande. Så när vi kommer hem från resan ska vi se avsnitt 10. Markus är långt före oss.

Strax efter midnatt blev det sängen.

187 total views, 1 views today