Ny dator och mera ufojobb


Öppnade dagen med att skriva lite till UFO-Aktuellt men där har jag fortfarande en del att producera. Mejlade också några av mina skribenter om att jag gärna vill ha deras texter så snart som möjligt. För jag har inte så många dagar på mig innan det bär av till USA och då vill jag ha hunnit lämna allt korrektur till Stefan först.

Markus var uppe när jag kom upp eftersom han skulle iväg till Folktandvården för kontroll. Allt gick bra men han fick en tid hos tandhygienisten – i december. Det är då han är tillbaka i Sverige igen.

På vägen hem plockade han upp var sin kebabrulle som vi avnjöt framför ett avsnitt ”Simpson’s”.

Mina datorproblem på jobbet är över. I dag fick jag en ny dator installerad och allt går som hejsan. Härligt! Inte minst går det att se alla bokstäver på skärmen skarpt igen. Trodde ett tag att jag skulle behöva byta glasögon men nu ser jag att det inte behövs 🙂

Pratade med Bevan, UFO-Sveriges ordförande i början av 80-talet, som alltid är glad när jag ringer. Och det är alltid trevligt att prata med honom. Brukar passa på när jag sitter på tunnelbanan eftersom det är ett tillfälle som jag försöker att ta tillvara till att läsa, svara på mejl eller ringa till folk.

Pratade också med Tobias i Norrköping och skickade honom sedan en ny text till det välkomstbrev som vår medlemsansvarige Carl-Anton skickar ut till alla nya. Det var dels dags för en uppdatering men behovet av nya var också stort. Just nu har vi över 450 medlemmar, och betydligt fler läsare av UFO-Aktuellt, vilket är bra. Men det vore ju roligt om alla som läser tidningen också ville vara medlemmar hos oss.

Hann med ett samtal till en journalist på Värmlands Folkblad som jag hjälper med lite bakgrundsinformation för en ufoartikel. Vi ska prata mer i morgon då han ringer mig för en intervju.

Trots att det tog någon timma att få nya datorn installerad så hann jag skriva en hel del under kvällen, givetvis om Trump och Charlottesville men också om en del annat. Bland annat om ett ultralätt plan som störtade utanför Uddevalla och en gristransport som välte vid Ulricehamn. Stort och smått i vanlig ordning.

Mat blev det också, i dag med Björn och Daniel som sällskap på Lilla Asien.

När jag kom hem vid 01.30, efter ett långt prat med taxichauffören, låg Gunnar Walls nya bok ”Huvudet på en påle” (Semic) och väntade på mig. En bok med undertiteln ”Om statlig mörkläggning och terror i demokratier”. Låter ju spännande!

Men den får jag läsa lite senare. Innan sängen väntade så betalade jag ett par räkningar och skickade bilder till Värmlands Folkblad som de behöver till artikeln. Och så hann jag prata lite med Markus som fortfarande var vaken den nattugglan.

Det sista jag skrev var en artikel om den 20-årige bilterroristen James A. Fields. Den blev mycket läst trots att klockan var 01 på natten.

Loading