Planering för England


Efter frukost pratade jag med Håkan Fenander och Sven Andersson som slog en signal. Två vänner som jag mest umgås med via telefonen, båda ufointreserade. Alltid roligt att prata med dem en stund. Slog också en signal till Böckernas hus i Tidan för att berätta att jag och Anneli dyker upp sent på fredag eftermiddag.

Målet är att leverera ytterligare en sändning med böcker som ska säljas för att få in pengar till AFU. Pengar som är mycket välbehövliga.

Efter lunch med Anneli, som lagat till kotletter, var det dags att boka boende i Tyskland för min och Carl-Antons hemresa från England i oktober. Det blev Hollenstedt, samma ort som jag och Niklas bodde i när vi plockade upp det parapsykologiska materialet från Belgien tidigare i år. Men ett annat hotell den här gången.

Bilden ovan visar hur Linda, Pontus, Adam, Åke och Erik (och jag, fast jag syns ju inte) har överlämningsmöte inför kvällens arbete på DN.

Precis som i går blev fokus på orkanen Irma som jag följde under hela kvällen med lite avbrott för andra nyheter. Irma når Florida i morgon och när jag kommer till jobbet vid 14.30 har den börjat sin rörelse från Florida Keyes och norr ut.

Markus har evakuerats till Ocala, nordnordost om Tampa, vilket innebär att han kommer att få känna av en del hårda vindar. När vi var i kontakt med honom under kvällen hade de plockat undan föremål utanför det hus de har evakuerats till så att dessa inte ska skadas eller blåsa in något fönster.

Men han har också hunnit spela golf och bada i poolen. Det lär nog inte gå i morgon vid samma tid.

Framåt kvällen vandrade jag, Erik och Åke till La Barca i regnet och åt middag. Jag satsade på falukorv med stekt potatis och ägg, inte dumt. De andra två ton entrecôten som jag hade rekommenderat. Alla var nöjda! Lite trist med vädret bara. Hösten är bra men inte regnet.

Tog en stund och gick igenom protokollet från UFO-Sveriges senaste styrelsemöte också. Det var lite sent men jag har helt enkelt förträngt den uppgiften ett tag. Nu har sekreteraren fått tillbaka protokollet med mina justeringar så nu kan hon skicka det till nästa justerare som är Mats Nilsson.

I morgon blir det ännu mer orkan.

187 total views, 1 views today