Vinterdäck på

Så var det dags att byta däck och erkänna att vintern är är. Minusgrader i natt när jag kom hem och varje morgon is på rutorna. Och i morgon kör jag upp till Dalarna vilket också är en god orsak att se till att bilen är i bästa skick. 325 kronor kostade det och tack vare (på grund av!) Toyotas idiotiska system som gör att hjulen måste ställas in med en dator i efterhand så kan jag inte längre åka till någon billig verkstad och få det gjort för 200 eller 250 kronor.

Innan jag kom så långt spelade jag badminton med Stefan. Vi hade några riktigt bra bollar och en del som vi helst vill glömma. En rätt normal match med andra ord. Den som vill glömma flest bollar är nog Stefan som tappade på slutet så att jag kunde vinna matchen med 12–15, 15–12 och 15–11. Men kul hade vi! Och nu leder jag med 14–13. Något som snabbt kan ändras.

Medan jag väntade på att få hjulen skiftade på Motordepån läste jag i ”Einsteins största misstag” som jag läste ut senare under kväll. Mycket intressant och läsvärd bok rakt igenom.

Hemma igen startade jag en tvättmaskin och försökte röja undan en del i källaren. Bland annat satt jag ett par timmar med frimärkena som nu inte längre ligger i gästsängen. Vi får ju nattgäster nästa helg så det är lika bra att förbereda sig.

Framåt kvällen fixade Anneli en supergod middag på lammstek och rotsaker i ugnen. Drack var sin god öl till maten innan vi tittade på ”Designated survivor” och softade lite.

Läste en kort men intressant artikel i tidskriften Grazia (23 oktober) om hur Scientologerna och Tom Cruise satsar enorma pengar för att värva nya medlemmar i Storbritannien. Bland annat genom en renovering av Ron Hubbards hem för 80 miljoner kronor.

Svarade på några mejl och lite Facebookfrågor också. Tillhör rutinen numera.

Det blev tidig sänggång i dag. Också med en god bok! Men först hängde vi tvätt en omgång till.

177 total views, 1 views today