Lussebullar och lunch hos Niklas


I dag bjöd Niklas på lunch, spaghetti carbonara, hemma hos sig och vi tog med Annelis nybakade lussebullar. Själv tog jag också med min rinnande näsa, vilket inte var lika roligt.

På vägen till Niklas stannade jag och Anneli på Biltema och köpte en uppblåsbara madrass som Björn på jobbet ville ha. Snäll som han är bjöd Björn mig på middag senare på kvällen när han och jag och Lunkan gick på Rosa Drömmar.

Det blev en tuff dag med rinnande näsa och raspig hosta på jobbet. Fick i alla fall ihop ett antal artiklar och en blogg om en amerikan som ska flyga en hemmabyggd raket för att ta bilder och visa att jorden är platt. Läs den gärna! Killen är smart mitt i tokerierna eftersom hans raket inte kommer att flyga högt nog för att visa jordens krökning.

Om han har räknat ut detta eller om han inte har en susning är givetvis en fråga man kan ställa sig.

Framåt kvällen fick jag detta mejl från en läsare: ”Jag har noga granskat foton tagna från rymdfärder, de är vackra, och visar tydligt att jorden är platt.”

Resten av kvällen ägnade jag mig åt att snyta mig och skriva. Ofta på en och samma gång. Fick också kontakta Stefan och ställa in morgondagens badminton, det funkar bara inte.

Fick också det tråkiga beskedet att min tidigare arbetskamrat och DN.se-pionjären Börge Thunberg gick bort i går. Börge var på DNOnline när jag kom dit 1996 och vi jobbade sedan vidare på DNet och det som i dag är DN.se. Börge blev 79 år. Han är saknad.

274 total views, 1 views today