Förkylt och för ankar


Förkylningen som startade i näsan i går satte sig i bröstet i dag. Så efter en nästan sömnlös natt stannade jag kvar i sängen framåt 11 då jag krånglade mig upp.

Åt en lunch på wok som Anneli gjort i går men det blev också det enda jag petade i mig under dagen (om man inte räknar lite pepparkaksdeg som Anneli lämnat). Har mest suttit i soffan och läst Max Tegmarks ”Liv 3.” som hittills inte är vad jag hade hoppats på. Och tittat på ”Simpson’s”.

Pratade med en kamrat i Sundsvall, Mikael, som ringde. Det blev ett kort samtal eftersom jag knappt kunnat prata. Mikael hade varit intervjuad i Miffo-radio (som jag själv varit med i en gång) som ska sändas den 13/12 sa han. Och tydligen hade han pratat om mig. Vi får väl höra vad han hade att säga när programmet väl sänds.

Var ute på Facebook en kort stund och lade ut bilden här ovan som ett minne över Börge Thunberg som gick bort för ett par dagar sedan. Bilden är tagen i december 1996 och visar det gäng som jobbade på det som var DN.se på den tiden. Ni känner kanske igen undertecknad också. Börge tittar fram bakom Hans Nyberg. De enda två som är kvar på DN.se sedan bilden togs är jag och Camilla som sitter och håller om Arne Jönsson längst fram.

Pionjärer var vi allihopa!

När Anneli kom hem satte vi i var sin del av soffan och jag sover i Niklas rum tills vidare. Kanske kan Anneli undvika att få det elände som jag har fått på det viset. Vi får hoppas det. Vi tittade på ”Vår bästa tid är nu” och det var ungefär så mycket som jag orkade.

Efter att ha plockat ned tvätten så blev det sängen redan vid 22. Det tillhör inte vanligheterna.

259 total views, 1 views today