Skype med Markus och återbesök


Eftersom jag knappt kunde prata i går så hade jag bett Anneli att ringa Vårdcentralen och boka tid åt mig nu på förmiddagen. Så klockan 10.15 var det dags igen. Läkaren, faktiskt samma som förra gången, konstaterade att jag skulle hålla tyst och stanna hemma från jobbet ett antal dagar så innan jag körde till Apoteket i Jakobsberg messade jag jobbet om att jag håller mig hemma ett tag.

Eftersom jag mår hyfsat men saknar ork så passade jag på att äta en burgare på BK, kika in på biblioteket, som håller på att byggas om, och sedan gå till Bolaget och köpa ett gäng julöl. Bland annat vår favorit Jacobsens men också en Nils Oscars som jag drack upp senare i kväll.

Jag ligger ju efter med en hel del på grund av sjukdomen så jag slog en signal till en man i Gottröra som hade tre lådor med böcker jag lovat hämta och efter att ha kraxat fram att jag gärna ville göra det nu så styrde jag kosan dit. Skönt med en liten utflykt i det fina vädret.

På tal om ombyggnad så blir det ny väg mellan Stäket och Arlandavägen. Kommer att bli bra det, den har varit liten och trång.

Nu var det inga sensationer i flyttlådorna. Dessutom var hälften av böckerna så illa skötta att de bara var att slänga. Det blev bara en kasse som kommer att gå att sälja till AFU:s fromma. Tog resten och körde till återvinningen innan jag åter tog mig hem.

Har känt mig allmänt oföretagsam, skrivit en del mejl och lite enklare saker och så har jag jobbat vidare med frimärkena. Saken är den att jag under året har fått in ett antal album från olika håll, mest Carl-Anton och Ole, som måste gås igenom. Och det har blivit liggande. Nu gör jag ett ordentligt ryck och det känns skönt.

Eftersom Anneli åkte till Bagarmossen för nätverksträff, där de fick prova på att måla, så fixade jag till rester och tog en julöl framför teven. När hon kom hem 23.30 skypade vi med Markus i Florida och där verkade allting vara bra. Ni kan se Anneli och Markus på bilden ovan. 25 grader har grabben – utomhus. det har vi inte ens inomhus.

Själv försökte jag också prata med grabben men fick hosta efter att ha hållit tyst hela dagen. Men jag lyckades i alla fall vara med en stund.

Fick sista annonsen till UFO-Aktuellt från Håkan E som jag läste igenom och godkände. Nu kan tidningen tryckas.

När Anneli gick och lade sig satte jag mig med protokollet från förra styrelsemötet som jag fått från Victoria. Snyggt jobbat av henne! Det tog bara 45 minuter att gå igenom och kolla och korra. Så snabbt har det aldrig gått förut.

Solen försvann på vägen hem från Gottröra och det ångade från marken.

På vägen passerade jag Arlanda och mötte ett Norwegianplan.

162 total views, 1 views today