Fortsatt kraxigt

Rösten håller dåligt också i dag så jag har försökt att var tyst. Anneli har varit iväg på teater så då satt jag med frimärkena, som det börjar bli bra ordning på, och åt en fryspizza framför ”Simpson’s”.

Sov dåligt i natt och vaknade 05 och kunde inte somna om. Då plockade jag fram Alf Åbergs bok ”Digerdöden” från 1963, riktigt bra. Och så får den mig att känna mig betydligt friskare, i alla fall i jämförelse.

Har hållit mig inne hela dan faktiskt. När Anneli löste Melodikrysset gjorde jag henne sällskap med att äta frukost och sedan har jag lagat en stol som var lite trasig. Suttit vid datorn ett tag för att sköta mejlen men inga stora saker. Hoppas att andan faller på lite bättre i morgon.

Medan jag har hållit på med mitt så har jag spelat lite Frank Zappa på stereon. Bra sällslap. Lyssnade bland annat på en livekonsert från Australien.

Har haft lite kontakt med Ilona som skickar meddelande från en utomjording som kanaliserar genom hennes syster. Det är inte så att man blir särskilt imponerad: Vi behöver organ för att kroppen ska överleva, organen utvecklas långsamt i fostret, vi är för många på jorden (fast det är vi nog inte, vi bor bara för ihopklumpat) och andra plattityder.

Då var det roligare att läsa vännen Håkan B:s blogg i dag. Håkan har jobbat på med det material som jag och pojkarna packade i Eureka – alltså BSRF-materialet – förra året och sorterar, skannar och läser det. Läs gärna bloggen som handlar om en brevväxling mellan Meade Layne och Desmond Leslie. Det är historia!

Fixade och donade fram till 01. Och en halvtimma senare kom Niklas för att sova över. I morgon ska jag upp och köra honom och Ludde till flyget.

161 total views, 1 views today