Höstfärger i Vuollerim

Bild
Vaknade hemma hos Eva Stina Sandling och hennes man Gunnar. Underbarare utsikt än från deras bostad vid älven får man leta efter. Den kväll som i går slutade med ett gnistrande hav av stjärnor över oss hade i dag bytts ut mot gyllengula höstlöv och en stilla älv. Lite längre ned längs älven sam ett sångsvanspar i väntan på att flyga vidare.

Det fanns lite att smälta ifrån gårdagens holmgång. Men allt kändes bra och jag är nöjd med kvällen. Verklighetens Center visade sig från sin allra sämsta sida och många av åhörarna häpnade över hur de så totalt gjorde bort sig. Det märktes hur de ville styra hela mitt föredrag på Folkets hus. Hur de inte kunde tillåta att någon utom de själva lade sig i byns angelägenheter. Men maktspråket gick över i gäll falsett och slutade i ren situationskomik.

Efter en god frukost körde Gunnar och Eva Stina mig ned till Luleå. Jag hann till och med upp en sväng på Kuriren där jag träffade några gamla arbetskamrater. Jackie, Elsa, Torsten och Sture hann jag byta några ord med innan vi fick köra vidare ut mot Kallax och planet hem.

Och nu är jag hemma. Anneli är på kurs över natten och jag och barnen köpte hem lite grillad kyckling att festa på. Själv har jag börjat packa för i morgon ska jag till Tyskland på några dagar och kan inte garantera hur det går med bloggandet.

Ufologiskt så har jag hjälpt P1 Morgon med lite uppgifter om meteoritnedslaget i peru. För det verkar faktiskt som om det är en rymdbumling som fallit ned där. Läs gärna den senaste artikeln HÄR. Om detta håller så är det en mycket ovanlig händelse.

Fick också ett bra tips från Håkan i Småland om ett blixtnedslag som kan passa i min kommande bok om naturfenomen. Bad Smålandsposten om hjälp att spåra kvinnan som utsattes för det hela och hoppas få tag på henne så snart som möjligt.

Men nu måste jag packa färdigt och köra barnen i säng. Tror att vi kommer att sova gott allihop.

Loading