Flitens lampa

Bild
Mår bättre även om snuvan inte gett sig helt och en del konstiga saker fortfarande vill se dagens ljus från halsen. Men flitens lampa, i form av solen som jag anar genom fönstret, har lyst hela dagen. Har jobbat på mitt föredrag till i morgon och kan känna en viss oro för att folket i Vuollerim tror att jag ska komma som något ditsänt facit.

Jag ska prata om sekter på en ort med en organisation (företag, säger de själva) som har flera sektliknande drag. Bland annat en pressansvarig som inte vill prata med pressen. Mycket märkligt kan man tycka. Jag kommer i alla fall att prata om detta och en massa riktiga sekter i nittio minuter på Vuollerims Folkets hus klockan 19.00 i morgon. Kan nog bli intressant på flera sätt.

Norrländska Socialdemokraten ringde och gjorde en förhandsintervju men från min gamla arbetsgivare Norrbottens-Kuriren har jag inget hört. Det är väl så det fungerar antar jag.

Har också hjälpt en journalist på gatutidningen Aluma i Malmö med lite uppgifter och namn på folk att intervjua. Han håller på med en ufoartikel till nästa nummer.

Loading