Ensamma hemma


Dålig svensk dag i OS med längdåkningsherrar som klappade igenom och hockeydamerna fick däng av Japan och nu får spela om sistaplatsen! Som tur var vann Tre Kronor mot Finland med 3–1 så att OS-dagen inte blev helt förstörd.

Nu är jag och Markus ensamma hemma eftersom Anneli åker skidor i de franska alperna. I dag spelade det mindre roll då jag tog mig till jobbet direkt efter att ha lagat lunch åt mig och Markus.

Pratade med Anders och Håkan på AFU om det stundande årsmötet. Vi ska ses på arkivet den 1 mars och prata igenom läget och framtiden. Dessutom blir det de vanliga valen. Jag kommer också att ha med mig ett filmteam ner som ska ta några sekvenser som ska användas på nätet senare i år.

Ganska lugn kväll på DN men skrev tio artiklar trots det. Det är ju ofta så att ju mindre det händer desto mer hinner man skriva, avbrotten i arbetet blir färre och istället för att randa på en enda händelse hela kvällen. Men som vanligt lite ond, bråd död och politik. Faktiskt väldigt lite Trump men så är han ju ledig under helgerna också.

Gick med Björn på Spice Corner och åt en finfin Chicken Tikka Masala med vitlöksnan. Ni kan för en gång skull se den matbild som jag brukar lägga ut på Facebook även i bloggen i dag!

Det blev ännu en sittning framåt midnatt när mina inhandlade biskvier fick utgöra avgångsfika denna söndag.

Så nu är passet slut. Är ledig några dagar och alltså hemma med Markus i nästan en vecka.

Fick en av mina ”ordinarie” taxichaufförer hem vilket alltid är kul, då kan vi prata bort den tjugo minuter långa resan. Det snöade hela vägen. Hemma hamnade jag vid OS-curlingen tillsammans med Markus fram till en bit efter 02.30.

176 total views, 1 views today