Föredragskrivande och en del annat


Den utomordentliga bilden här ovan är en fingervisning om varAnneli befinner sig – i Alperna. Det är ingen tvekan om att fotografen hade god fingertoppskänsla (tack för det tipset, Niklas!), när han brände av bilden. I vilket fall har hon, Claes, Åsa och Clara det bra i de franska bergen.

Själv tog jag mig faktiskt ut en sväng i dag för att hämta ut en nässprej på apoteket. Passade också på att kika in på Myrorna där jag slog till och köpte den satiriska komedin ”Thank you for smoking” (7,6 på IMDb) som jag och Markus sedan avnjöt till vår kvällsmat som bestod av rostbiff och potatissallad med var sin öl.

Filmen var riktigt bra och ett härligt slag mot tobaksindustrin.

Annars har jag tvättat, handlat och svarat på ett antal brev. Brukar samla ihop dem och ta tag i den biten någon gång i veckan. Men framför allt skrivit på ett större föredrag jag ska hålla för gamla köra RT143 på torsdag.

Har ägnat en del tid åt att svara på mejl också. Ett från en man som hade frågor relaterade till Henry Kjellsons böcker och så en serie mejl med MUFON i USA om flera angelägna frågor. Mycket annat på mejlfronten också, alt uforelaterat.

En av researchtjejerna på PP3 i P3 ringde också och ville ha med mig i en inspelning på fredag. Eller om det är direkt, fick inte riktigt klart för mig vilket. Det ska i alla fall handla om Roswell, både teveserien och om det verkliga fallet.

Efter filmen satte sig Markus vid sin dator och jag vid min. I mitt fall fortsatte jag jobba med föredraget som nu har blivit för långt och lite för ofokuserat så det får jag fixa till i morgon. Såg också att min vän David Clarke identifierat delar från ett kraschat ”tefat” på ett museum i London. Kul! Läs gärna artikeln på Smithsonians sajt.

Händelsen inträffade 1957 då flera män såg ett tefat krascha. Och när en av männen gick ut ur bilen hittade han faktiskt ett störtat tefat! Historien hamnade i en rad tidningar och nu har delar av tefatet alltså återfunnits.

Faktum är att jag redan i morse fick tips om en annan spännande ufobservation, och då betydligt mer ufolik än det stackars tefatet i England. Nämligen gjord över västra USA förra året. Flera besättningar på civila flygplan blev vittnen samt radaroperatörer som kunde se ett oidentifierat större flygplan flyga nära en flygkorridor över amerikanskt territorium innan det efter en lång stund flög iväg innan stridsflygplanen hunnit fram.

Sajten The Warzone har lyckats få ut spännande inspelningar med flygledare och andra inblandade som de har publicerat på sin sajt. Lyssna gärna på inspelningarna, de visar på vilket allvar alla inblandade tar detta.

Framåt 01 kände jag mig mogen för sängen.

325 total views, 1 views today