Intervju och bokjobb


Kom upp vid 10-snåret och åt frukost men ägnade mig sedan åt att jobba en stund med nya boken, förbereda lördagens Mellochatt och att läsa mejl. Skickade bland annat i väg ett mejl till MUFON för att få igång processen där UFO-Sverige genom vår medlem Peo Wärring ska få ta hand om ansvaret för Sverige när det gäller rapporter som kommer in till den amerikanska organisationen.

Jobbade också med att byta ut alla power pointbilder som jag hade till mitt online-föredrag som jag höll för en brasiliansk ufogrupp i höstas till engelska sådana. Mejlade iväg rubbet till Anders Persson som hjälpte mig förra gången. För nu ska en del av föredraget göras om för att funka på engelska för en konferens i Montreal.

Ingen stor manöver eftersom själva det inspelade pratet redan är på engelska.

Ringde också en person som på 80-talet gjort en ufoobservation i Ockelbo. Mannen hade varit på väg till jobbet strax före klockan 05 på morgonen när han såg hur det lyste på gården utanför. När han gick ut kunde han konstatera att hela området var upplyst som om det vore mitt på dagen.

Av mannens beskrivning att döma så lystes området upp under rätt många sekunder, han talar om minuter men det tar jag trots allt med en nypa salt. När han tills lut tittade upp, i samband med att ljuset försvann, såg han något som verkade fara iväg över himlen över sig.

Mycket i mannens beskrivning påminner om en observation av en kraftfull bolid. Tiden är dock lite lång. Om den stämmer. Mannen säger också att han senare fick veta att en lokförare i Gävletrakten också sett samma sak.

Sedan var det dags att åka till jobbet. Ute vräkte snön ned. Men vår granne Gunnar var snäll och körde sin snöslunga så att både trottoaren och vår uppfart blev rena.

Ringde Tobias som sköter ufo.se och diskuterade hur vi ska göra för att få igång en nyhetsblogg där. Förhoppningen är att detta snart ska lösas. Just nu har vi stora problem att agera snabbt när något händer. Men vi ska bli bättre!

Gick på Lilla Asien med Björn och sedan var det bara att fortsätta jobba. En rätt vanlig kväll.

Men när jag väl skulle ta mig hem så hade Taxi Stockholms bokningssystem packat ihop och först efter tjugo minuter kunde jag beställa manuellt via växeln. Blev lovad en bil och gick ut och ställde mig men fick står där en kvart till och först vid 01.40 kom så en av mina reguljära chaufförer och så kunde vi åka hem.

Ordentligt försenad fixade jag lite småsaker och kom i säng 02.45.

233 total views, 2 views today