Snart klart

Så var UFO-Aktuellt färdigskriven och färdigkorrad och på måndag hoppas jag kunna lämna hela härligheten till tryckeriet. Allt som fattas är en sista annons. Annars har jag ägnat dagen åt att skriva en ny inledning till en stor artikel om ”Den mänskliga andens resa genom 100 år” som jag kallade den. Rubriken i den tryckta tidningen (som kommer ut i december) blir tyvärr inte lika kul men jag tror att innehållet kommer att ge många en intressant lässtund.

Blev intervjuad av Joakim Öhman på PC för alla angående ett nytt sökhjälpmedel som IBM knåpat ihop för nätet. Det är optimerat för att hitta ufonyheter och artiklar om annat ”okänt”. En kul idé som vi givetvis ska prova. Artikeln kan ni läsa HÄR.

Kvällen har jag ägnat på jobbet med en dramatisk brand i Örnsköldsvik, flera rån i Stockholm och en del annat som tyvärr har en tendens att inträffa just på fredagskvällar. Det blir mycket poliselände om man sitter som webbreporter en helg. Och annars också för den delen. Men det gäller att se till så att informationen blir så korrekt som möjligt samtidigt som det ska gå fort. Å andra sidan kan man snabbt gå in och ändra om det skulle visa sig att något inte stämmer.

Men jag har hunnit med lite flärd också. Skrev om att Lasse Brandeby klarade sig kvar också denna fredag i TV4:s ”Let's Dance”. Inte för att jag bryr mig men rätt många andra verkar göra det.

Nu går jag hem. Taxin väntar.

Loading