Åter till jobbet


Fortfarande mycket folk i huset när den här dagen började och vi fyllde på ytterligare till lunch då Andreas Ohlsson dök upp för att hämta de böcker som han köpt av mig till förmån för AFU. Ni kan se en nöjd köpare sitta bredvid sin kasse med böcker om diverse vapen- och vapenhistoria, något han är intresserad av, inte minst genom sitt arbete på Armémuseum.

Vi passade på att bjuda in Andreas på en hamburgare innan skaran runt bordet skingrades då Thomas åkte in till stan för att bo där några dagar och Raili och kusinpojkarna tog tåget till Skövde och Göteborg medan Markus gav sig av till stan och Andreas körde mig och Niklas in till Thorildsplan. Jag för att jobba och Niklas för att vara ledig lite till innan semestern tar slut också för honom.

I dag har det regnat vid ett par tillfällen och temperaturen har sjunkit betydligt vilket ger en lätt föraning av hösten. Så att sitta inne och spela lite kort innan det blev burgare och färd till jobbet kändes bra.

På jobbet hade det varit en lugn dag. Ännu en lugn dag tydligen eftersom gårdagen var likadan. Jag fick ett uppdrag att skriva 3.000 tecken om en afghansk stad som anfallits av talibanerna och sedan rullade det på med lite smått och gott.

Passade på att skriva en liten förhandsartikel om nattens meteorregn, perseiderna. Om något nu går att se på grund av moln. Inte så säkert.

Eftersom det var en lugn kväll hann jag gå igenom resten av de mejl som kommit under min semester. Och mat blev det på La Barca i sällskap av Åke, Mathias och Gustav. Inte illa.

Ufomässigt skrev jag ihop ett brev som kan skickas ut till alla dem som inte fortsatt som medlemmar i UFO-Sverige eller som inte fortsatt med UFO-Aktuellt. Vi har tappat en hel del folk eftersom vi inte varit bra nog på att följa upp dem vi redan har.

Hade också kontakt med en person på Messenger som först hade tänkt prenumerera på UFO-Aktuellt via Tidningskungen (där vi inte heller har lyckats uppdatera priset på ett tag) men som istället tog den dyrare prenumerationen via ufo.se när jag berättade hur väl vi behöver pengarna.

220 total views, 1 views today