Hem genom Stockholms skärgård


Bra brunch ombord bestående av gårdagens buffetmeny och så en stor sortering vanlig frukost i form av bacon och ägg och allt annat lockade så jag och Anneli var snabbt plats när matsalen öppnade.

Sedan blev det en tur till taxfreen som inte är så billigt, tyvärr, men vi köpte några flaskor vin och öl i alla fall. Resten av resan in mot Stockholm satt vi och tittade på den fantastiska utsikten genom skärgården och pratade i aktern på Cinderella. Ni kan se hur Mats skymmer en del av den på bilden här ovan.

Vid 15-tiden var vi i land men det tog en god stund innan de öppnade dörrarna ut på sjunde våningen där vi stod. Markus var redan på plats för att hämta mig, Anneli, Mats och Iréne men jag tog Kenths bil och körde Peo till en tunnelbana och sedan mig och Kenth hem till oss dit Anneli och company redan hade kommit.

När Kenth åkte var han snäll och tog med sig ytterligare tre lådor (en hade Rickard lastat med sig redan) med min nya bok till AFU så att de kan distribuera den. Det är ett fyrtiotal personer som har förbeställt boken och det kommer fortfarande in en del beställningar, senast en i dag.

Eftersom ingen av oss hade lust att laga någon mat beställde vi pizzor som Anneli plockade upp från Skälby Pizzeria och som vi sedan åt framför ett avsnitt ”The Crown”.

När Anneli törnat in satte jag mig och jobbade med planeringen för fältundersökarkursen och tog mig också en titt på lite AFU-relaterade frågor. Tog ett par timmar. Sedan läste jag ett litet häfte med titeln ”Livets gåta” av Astrid Marie Norlén som Mats hade med sig i går och som författaren hade skickat till UFO-Sveriges box. Skrev sedan en recension som kommer i nästa UFO-Aktuellt.

I säng 00.30.

Anneli vid brunchen.

196 total views, 2 views today