Besök av Andreas och Sven


I dag har jag haft besök av Andreas Cromnow från Örebro och hans kamrat Sven från Borlänge. Andreas är en gudabenådad tecknare och illustratör som bland har gjort en teckning till min nya bok. Han är mycket intresserad av ufo och rymden och vi har haft kontakt via Messenger sedan ett par år. Ni kan se Andreas i mitten på bilden ovan.

Andreas och Sven var här ett par timmar, jag bjöd på lunch och de donerade 300 kronor till AFU. Sedan pratade vi spökraketer och annat spännande!

I dag har kommunen börjat bygga cykelbana förbi vårt hus och över allmänningen vidare mot söder. När jag frågade en av killarna som jobbar med det så uppskattade han att det skulle ta cirka två månader.

Fick ett samtal från en man som tror att han är besatt av en demon i dag. Det han beskrev lät långt ifrån trevligt med en röst som sedan elva år sagt till honom saker, nästan alltid destruktiva, som han dock lyckats hålla stången. Vi pratade länge och jag vet inte om jag kunde vara till någon hjälp men mannen hade provat många olika saker för att bli kvitt rösten som även kunde manifestera sig i form av kroppsliga problem. Även psykiatrin. Men till ingen hjälp så här långt.

Mannen sa också att demonen identifierat sig som ”Thomas Maurer” som mördats i Nyköping 1997 och vars baneman fortfarande går fri.

På Facebook har jag kommenterat ett inlägg på en UFO-Sverigesida från en person som yrvaket visar upp ett av de famösa, och fejkade, MJ12-dokumenten och påstår att det är äkta. Grunden förd et? han säger sig ha jobbat på norska motsvarigheten till Finansinspektionen. Suck.

I ett inlägg på UFO-Sveriges Facebooksida har jag försökt förklara att en bild som visar ett orange föremål i söder med stor sannolikhet visar planeten Mars som lyser just i den färgen på just den platsen vid just den tiden just nu. Men den som skickat in bilen (inte observatören) påstår att det”inte är en stjärna”. Vilket det ju heller inte är utan en planet.

Har fortsatt förbereda Englandsresan genom att ordna alla papper som jag ska ha med mig i den obligatoriska pärmen och att lägga in alla vi ska besöka i navigatorn. Var också ute och handla gaffatejp och ett nytt bälte. Fanns några för 1.500 kronor men jag fastnade för ett för 279 kronor. Så nu är det gjort. Har även jobbat en timma med UFO-Aktuellt. Mest textredigering. Och så läste jag igenom och fixade till protokollet som jag fick från vår sekreterare Victoria i går, skickade det till Johan som också han var vald till justerare och sedan kunde Victoria skicka ut det till alla i styrelsen.

Efter en god middag som Anneli fixat såg vi på ”The Crown”. Sista gången på ett tag då jag går på skiftet i morgon och sedan blir det England i nio dagar.

Och så ringde en Bernt, en ufoobservatör jag intervjuat en gång, och ville köpa min bok och ett exemplar av UFO-Aktuellt och sedan en man från Göteborg som jag pratade med i går. Nu skickade han bilder på de böcker som han ska göra sig av med. Jag kontaktade vännen Olle som bor bara en bit från honom och han lovade hämta dem.

I dag började kommunen bygga cykelbana bredvid vårt hus.

Det gick inte så bra för mina kamrater på DN.se i dag när riksdagen skulle rösta bort Stefan Löfven. Inte regeringen…

Loading