PP3 och lajv i nio timmar


Här ovan ser ni Adrian Boberg, Linnea Wikblad och Sara Kindberg på PP3 – och så undertecknad förstås. Jag var där för att prata om bigfoot i en timma.

Innan jag tog en taxi dit jobbade jag med UFO-Aktuellt en stund och fick ytterligare en sida klar. Så nu ligger ledaren från Anders Berglund på sin plats. Dessutom fixade jag så att jag inte behöver oroa mig för broavgiften när jag passerar Dartford Crossing i London hädanefter. Skapade ett konto och såg till att det alltid finns minst tio pund på det. Sedan dras allt automatiskt vid varje passage på M25:an. Skönt.

Tog också ned tvätt och åt lunch också men sedan blev det bil till Sergels torg och Kulturhuset där PP3:s studie just nu ligger. Tror att det är tredje gången jag är med i det programmet, alltid trevligt.

När jag kom fram blev det plötsligt ett väldigt polispådrag. Sex bilar kom efter varandra, flera målade och flera civila – alla med blåljus. Orsaken var en man som jag såg ligga på golvet och skrika nere på T-centralen. Jag ställde mig i trappan och tittade och tog sedan några bilder när polisen ledde bort honom, ringde redaktionen och skickade en bild dit. Man vet ju aldrig, det kan ju vara en nyhet. Nu var det inte det. En förvirrad knivman som inte skadat någon blev inte ens en notis.

Sedan var det dags för PP3 och en timmas prat om bigfoot, snömannen och andra tvåbenta varelser. Jag presenterades som DN-journalist, författare till en ny bok och som vice ordförande i UFO-Sverige. Fick gott om tid att parat och det blev 60 minuters kul snack.

Efter PP3 tog jag tunnelbanan till DN och hann lagom fram till avtackningen av min arbetskamrat Stefan Lisinski. Sedan satt jag med lurar på mig från klockan 16 till 01, i nio timmar, och direktlajvade utfrågningarna av Christine Blasey Ford och Brett Kavanaugh i senatens juridiska utskott. Dessutom skrev jag flera versioner till papperstidningen och till nätet under kvällen.

Sedan blev det skönt att åka hem i regnet. Väl hemma betalade jag räkningar och läste en stund.

En man som viftade med kniv på T-centralen förs bort av polis.

Och så avtackades Stefan Lisinski på jobbet.

Glad i dag – Stefan Lisinski.

Loading