På hemmaplan


Väcktes av en kille från FedEx som ville leverera ett paket från vår föredragshållare vid fältundersökarkursen Glenn Steckling och som sedan också dök upp med en låda fem timmar senare.

Under tiden tog jag hand om tvätten och betalade räkningar men satte mig också och gjorde klart alla korrigeringar som Stefan hittat på de sidor som jag hittills fått material till. Inte så mycket. En stund senare skickade Richard Svensson sin spalt Kryptizkt som var lång och med många illustrationer och som jag gjorde ut (som det heter på tidningsspråk) över fem sidor.

Har också börjat sortera Paul Vigays cirkelmaterial som vi fick av hans föräldrar vid besöket i Waterlooville förra veckan. Sjutton pärmar som jag nu plockar in i nya och bättre anpassade sådana. En hel del originalkorrespondens och annat av intresse. Alla tidskrifter som dyker upp bland sidorna plockar jag ut och lägger i en hög för sig så att de sedan kommer in i AFU:s tidskriftssamling.

Framåt eftermiddag åkte jag över till min tidigare arbetskamrat Helen som bor i Vällingby och som för andra gången skänker böcker till AFU. Ni kan se oss på bilden ovan. Den här gången fick jag två flyttlådor och en stor kasse som nu kan säljas till arkivets förmån.

Pratade en stund med Ebbe Schön som slog en signal plus några ufovänner.

Men nästan hela dagen har jag suttit vid datorn och jobbat med UFO-Aktuellt. Mycket textbearbetning av artiklar som ska in och givetvis en hel del jobba med den enkla layouten. Först vid 00.30 satte jag punkt för i dag. Återupptar arbetet i morgon.

När Anneli kom hem lagade hon fläskytterfilé med rotsaker i ugnen och Markus kom hem från lite golfträning lagom för att sätta sig till bords. Ett avsnitt ”The Crown” blev det också som avbrott på en rätt välfylld arbetsdag.

199 total views, 1 views today