Hagel och snö sista dagen


Det smattrade till ordentligt på taket när säsongens första hagelfall kom ramlande ned från himlen. Markus, som ropade upp mig ur källaren där jag var, sa att det regnade pärlsocker. Och det gjorde det verkligen. Första snön kom tidigt i år, förra året var det den 20 november.

Det blev en timma extra i dag då sommartiden försvann och vi nu gick in i vintern på detta tydliga sätt.

När Anneli och Niklas gett sig iväg för att titta på en lägenhet som var på visning så fixade jag falukorv och makaroner till mig och Markus. Inte så dumt i all sin enkelhet.

Såg också att det börjat skrivas om den ufokongress som jag är med i (via en inspelning) i Montreal. TVA Nouvelles har en positiv artikel där det nämns att en svensk också är med.

Också denna jobbdag blev en ganska intensiv sådan. Val i Brasilien där en högerextrem kandidat vann och en massa mindre händelser. Dagen och kvällen rullade på med ett besök på Spice Corner med Björn och Staffan Kihlström som hängde på som fint avbrott.

Själv slog jag som vanligt till med Chicken Tikka Masala med vitlöksnan. Superbra på Spice Corner. Men det blir ju bara vatten när jag jobbar så det var med lite avund jag sneglade på Staffan som tog in en öl.

Under kvällen kunde vi också konstatera att Erik var mycket lik den saudiske prinsen (som ju misstänks ha beordrat mordet på Khashoggi), så lik att det hela var tvunget att fotograferas. Ni kan se resultat här nedan.

Efter ett antal artiklar om piratattacker, Gudrun Schymans avgång som partiledare för Fi och annat så avslutade vi kvällen med det brasilianska valet.

Sedan åkte jag hem och inledde ledigheten med en liten Bowmore och en stund med de sista frimärkena som jag fick av Carl-Anton. Så nu är alla befriade från fastsättare och inplockade i kuvert under rätt landsnamn.

Hann prata med Niklas och ta en macka med honom också innan han gick och lade sig. Själv kom jag i säng vid 03.

Erik och prinsen i Saudiarabien. Lika som bär.

313 total views, 2 views today