Sista dagen på en vecka


I dag gjorde jag min sista arbetsdag på en vecka eftersom jag är ledig nästa måndag och tisdag. ”Ledig” är väl att ta i eftersom jag ska göra klart UFO-Aktuellt och skriva en hel massa annat som måste bli klart före jul.

Vaknade i tid (lite för mycket i tid) eftersom de ringde från Motordepån och undrade var vår bil höll hus. För det var nämligen så att Anneli skulle ha lämnat den för service tidigt i morse men råkat glömma det.

Så det var bara att gå upp. Men, jag kände inte att jag hade tid att ta mig dit utan väckte Markus och skickade honom. Snällt av honom.

Själv satte jag mig vid datorn och jobbade på med tidningen.

Det blev en snabb tallrik spaghetti tillsammans med Markus innan jag gick till bussen genom det lätta regnet. Väl ombord satte jag mig i telefon med Elgiganten vilket tog sin tid, dels att komma fram och dels att få besked.

För jag ville veta om vår dator blivit klar ännu eftersom Elgiganten inte hört av sig. Men se där fanns den. Så Anneli kunde ta bilen och åka och hämta den framåt kvällen.

I dag publicerade Anna Bergholtz sin poddintervju med mig på sajten ”I mörkret med…”. Ni kan lyssna på den här.

Jag tycker att intervjun blev bra – när den gjordes i alla fall. Så här i efterhand lyssnar jag aldrig på poddar och annat jag är med i. Men jag har sett några fina kommentarer på Facebook vilket man får vara glad över.

På vägen till jobbet slank jag in på Hemköp och handlade biskvier och chips som vi sedan åt som sista dagen på passet-fika. Ni kan se oss ätande av det hela här ovan.

Men arbetsdagen inleddes med ett möte med DN:s teveredaktion för att diskutera ett projekt som jag är inblandad i. Det tog ytterligare form i dag och snart är det dags att börja jobba med det på riktigt.

Till sist så fick AFU en fin donation av en gammal vän i USA natten till i dag. Tom Tulien, som jag träffade i Chicago för många år sedan, satte in USD 1.000 på vårt konto. Vi blev förvånade och glada över denna överraskande hjälp. Jag skrev omedelbart och tackade Tom. Tänk om fler kunde göra som han!

Men nu är det här skiftet över och jag lämnar DN för en vecka.

 315 total views,  1 views today