Åter på jobbet och snö igen


Efter några dagars arbete hemma var det dags att ta sig till DN för att jobba där i fyra dagar. Men innan dess hann jag jobba lite UFO-Sverigeangelägenheter, mest i form av mejl. Försökte också ringa en person vars bror ska ha mött en varelse i skogen som han har beskrivit som ett skogsrå men tyvärr fick jag inte tag på henne. Får försöka igen i morgon.

Började också läsa Ulf Palmenfelts bok ”Gamla och nya gutasagor” som egentligen är en bok full av spännande sägner där det vimlar av naturväsen. Den kommer att hamna i min bibliografi över böcker på svenska som tar upp ufofrågan på et faktamässigt sätt eftersom Marteboljuset fanns med på slutet.

Pratade med Håkan Ekstrand om UFO-Aktuellt och två andra utskick som vi har framför oss. Bland annat ska vi hjälpa Malin i Sundsvall att starta en lokalgrupp där. Det vore riktigt roligt om det kunde bli en grupp där folk faktiskt träffas rent fysiskt med jämna mellanrum. I dag är det enbart Malmö Interplanetariska Sällskap och Skaraborgs ufoförening som gör det.

Tog mig en titt på nätet om det var några dvd-filmer som jag ville köpa till jul. Hittade några, bland annat en box med ”Simpson’s” som jag saknar, men jag ska nog fortsätta kika senare i veckan. Och så skrev jag en nyhetsnotis på AFU:s sajt om att styrelsen valdes om i helgen. Bra att våra besökare får veta vilka vi är.

På jobbet blev det en tio timmar lång bevakning (inte helt fokuserad) på riksrättsåtalsutfrågningen i USA men också det oväntade vulkanutbrottet i Nya Zealand. Och så grattade vi Pontus som fyller 33 år i dag och han bjöd oss på fika som tack för grattandet.

Mat blev det på Lilla Asien och på vägen dit hade snön börjat falla. Och fortsatte så att göra under kvällen. Kanske ligger den kvar under morgondagen. Det ska bli minusgrader då också. På bilden ovan kan se hur det såg ut när jag kom hem i natt.

På hemmafronten finns det en viktig sak att notera. I dag köpte Anneli och Markus årets julgran. Härligt! Nu väntar den i garaget på att få komma in.

Efter lite fix framför datorn blev det sängen 02.30.

 190 total views,  1 views today