Badminton och lampbyte


När jag borstade och skrapade bilen ren från snö och is i morse upptäckte jag att den hade blivit enögd. Så efter badmintonen åkte jag till Motordepån och bytte lampa. ”Billigt” enligt bilmekarna och de hade säkert rätt även om 625 kronor för lampa och jobb inte känns just det.

Badminton, ja. Det blev en riktig holmgång med två spännande set och ett där jag inte riktigt fick till det alls i dag. Resultatet blev att Stefan gick ikapp till 17-17 i matcher efter det att jag vunnit första set med 15-12 och förlorat andra stort med 3-15. Sista hade jag egentligen koll på men nätrullarna var med Stefan som kunde vinna med 16-14 efter det att gravitationen sett till så att en viktig boll alldeles i slutet valde att dimpa ned på min och inte hans sida.

Nu blir det en eller kanske två spännande matcher till innan året är avgjort.

Passade också på att hjälpa Aftonbladet med några bilder som de ville ha till en ufoartikel. Tidningens söndagsbilaga tänker nämligen återanvända en artkel där jag förekommer som publicerades av Allers tidigare i år.

Efter att ha kokat spaghetti till mig och Markus tog jag bussen till jobbet. Snön låg kvar men nu är i alla fall bilen ren från is och snö. Det tog mig säkert en kvart att få bort allt i morse.

På jobbet var det avtackning för Britta, en av DN.se-redaktörerna som nu går på mammaledighet. Bullar och godis vilket passade bra eftersom jag nu inlett julveckornas traditionella godisätande. Mat på Wang på Essingen blev det också, sushi i all ensamhet.

Mycket av dagen upptogs av de misslyckade förhandlingarna mellan TV4 och Tele2 som gjorde att det blev svart i rutan för mängder av TV4-tittare som har Com Hem. Gjorde flera intervjuer i samband med detta. Men jag bevakade också ännu en skjutning i USA där sex människor dog i New Jersey. Och så skrev jag vidare på en större artikel som ska in i morgon om allt går enligt plan.

Tog mig hem efter 01. Det blir liksom alltid en kvart till på jobbet.

Hemma startade jag en tvättmaskin, betalade en räkning och läste DN från i går.

 232 total views,  1 views today