Tidigt samtal och väldigt sen kväll


Hade tänkt att sova till 11 eftersom jag ska jobba till 05 men SVT hade andra planer och väckte mig några timmar tidigare för att diskutera en artikel som jag håller på att skriva. Lyckades i alla fall somna om efter en del svårigheter och kom upp 12 för att äta lunch med familjen.

Efter lunch skickade jag en räkning, i AFU:s namn, till Aller som köpt några bilder av oss och satte mig och skrev klart en artikel om Operation Dacapo (som mera var ett ihopbyggande av två artiklar jag och Andreas Ohlsson skrivit en gång) för ufo.se när det väl blir dags för sista avsnittet av säsongens ”Ufopodden i P3”.

Mejlade över den och ett gäng bilder och bildtexter till Tobias så att han kan lägga ut allt när det är dags. Skönt att ha den ur världen.

Men mesta tiden av dagen, när Anneli och Markus gett sig ut för att handla, satt jag och skrev julkort. Det brukar ju bli rätt många så det tar sin lilla tid.

Klockan 19.30 stämplade jag in på DN och sedan var det nästan bara en sak som gällde kvällen ut – valet i Storbritannien. Lite mat blev det också men rostbiffen och potatissalladen intogs framför Sky News valvaka och med en rad tidningars webbplatser på datorn.

Det blev en lång natt som kommer att vara fram till 05. Då hade jag även hunnit skriva om vulkanen i Nya Zeeland och handelsavtalet mellan USA och Kina samt en sidoartikel om det brittiska valet.

När klockan blivit 05 var det sedan länge klart att Boris Johnson och Tories får egen majoritet i parlamentet. Då var det dags att ta en taxi hem.

 223 total views,  1 views today