Lite snö som snabbt försvann


Det började med en kort hagelskur och sedan några mindre snöfall innan klockan hunnit slå 13. Men inget av detta låg kvar även om det kändes kyligt i luften. Så även om vintern, som egentligen aldrig kom den här säsongen, försökte att göra sig påmind blev det inget den här gången heller. Trodde jag… Strax efter 13 drog det igång ett nytt snöfall som nu faktiskt dröjde sig kvar.

Vi får väl se hur dagen slutar. På bilden ovan står ett nyklippt träd och fryser i den oväntade minisnöstormen. Utsikt från kontoret.

När jag kom upp före 09 satt Anneli i Köket och jobbade. Själv tog jag en macka innan jag gav mig av till tippen som vi båda trodde var öppen. Det gick ju inte så bra när jag försökte i går. Och det gjorde det inte i dag heller eftersom återvinningen inte slog upp sina portar förrän 10. Hem igen och fixade vidare med mina urklipp och sedan tillbaka för att äntligen kunna tömma bilen.

Efter lunch i form av rester jobbade jag på lite med boken.

Jobbdagen gick som vanligt i coronans tecken. Skrev en lång rad uppdateringar, ett par artiklar och ett större referat från en presskonferens.

Sådana här dagar susar förbi, man jobbar för fullt i lite drygt tio timmar och enda avkopplingen blir när jag går och hämtar mat på Rosa Drömmar till alla som vill vara med och beställa.

Det var isande kallt ute när jag och Mathias vandrade över bron för att plocka upp vår mat men det smakade desto bättre när vi satte oss ned i köket efteråt för att äta.

Bröt också av med med ett klubbstyrelsemöte via nätet där jag, och tre av mina kollegor satt i ett konferensrum på jobbet medan resten av styrelsen var med via sina datorer hemifrån. Mycket att diskutera just nu sm alla säkert förstår.

Därefter var det fullt att göra resten av kvällen. Hem efter 01.

 87 total views,  1 views today