Intervju med Anders Tegnell

Undertecknad och Anders Tegnell.

I dag har jag tillbringat en stund utanför Folkhälsomyndigheten för ett samtal med Anders Tegnell. Jag kommer att återkomma till den. Samtalet innebar att jag fick börja arbetsdagen klockan 10 istället för 15 och ta mig iväg till Solna till klockan 13 för mötet med statsepidemiologen.

Anders Tegnell är tveklöst ett av Sveriges mest kända ansikten och det var roligt att träffa honom öga mot öga efter otaliga telefonsamtal de senaste månaderna. Han har varit väldigt tillgänglig och svarat på de frågor man haft. Vilket hedrar honom. Efter mötet åkte jag hem och satte mig och jobbade fram till 17.20 efter att ha pratat en stund med Tegnell igen då vi inte hann med alla mina frågor under mötet pi Solna. Sedan tog jag tog mig in till DN för att fortsätta arbetet där.

Lång dag alltså men också rolig. Och som vanligt en dag fylld av coronatankar och skrivande.

Mat hämtades på Lux av Björn och det blev en välsmakande flankstek med suverän potatissallad.

Lite ufologiskt blev det också. Fortsatte planeringen för transporten av William Corliss material från Maryland över Atlanten. Jag är verkligen nyfiken på detta men det kommer att ta lång tid innan det landar i Sverige. Med båt.

Hem vid 01 för att jobba vidare. Klar före 03.

 116 total views,  2 views today