UFO-Aktuelltjobb och tacos med Markus

Markus hemma på tacos.

Vaknade redan 07 eftersom Anneli gått upp och glömt stänga av klockan, vilket var lite för tidigt i min smak. Men efter att ha grattat några kamrater på Facebook och svarat på ett antal mejl plus att jag konstaterade att jag vunnit ett antal auktioner på Tradera, så gick jag upp, tog en rödbetsmacka med mjölk och satte mig vid datorn.

Och där blev jag sittande mest hela dagen.

För i dag har jag fortsatt att jobba med UFO-Aktuellt, det sista numret för året. Och nu har jag de flesta bitarna på plats. Det blir ett välmatat nummer så nu gäller det att jobba med texterna så att det som ska med också går in.

En av texterna är skriven av UFO-Sveriges Roger Glassel, den mest välinformerade av alla inom organisationen när det gäller det amerikanska försvarets arbete med ufofrågan. Den artikel han lämnade för någon vecka sedan har redan visat sig så pass profetisk att den förutspådde Pentagons svar på senator Gillibrands förslag till ny ufogrupp vilket betyder att jag måste arbeta om en del av den.

Det Roger skrev skulle hända gick och hände innan vi hann få artikeln i tryck.

Egentligen skulle jag ha varit med på ett stormöte på DN i dag för att presentera möbleringsgruppens arbete. Men mötet blev framflyttat till på måndag så det blebv ingeting med det.

Pratade med min tidigare arbetskamrat Cissi som ville ha med mig på lunch med ett gäng tidigare DN-medarbetare nästa helg. En lunch som jag varit med på en gång tidigare och som även denna gång äger rum på Melanders. Ska bli kul!

Framåt kvällen kom Markus hit, hämtad från jobbet av Anneli, för att äta tacos med oss. Trevligt att få hem grabben en stund och vi gick hårt åt tacosen.

Kikade på Sveriges damers andra halvlek mot Finland där de spelade bra och vann med 2–1. Damerna är stabila till skillnad från våra kära herrar.

Till sist blev det lite textläsning för UFO-Aktuellt och så en bok i sängen efter 23.

 206 total views,  1 views today