Möte med Peter och utgång med DN.se

På plats på Boulebar.

Jobbade på med ufoboken och UFO-Aktuellt under förmiddagen vilket även inbegrep att lyssna igenom den en timma långa presskonferensen som Nasa höll för ett par dagar sedan i lugn och ro. Det blir en längre artikeln om den i nästa UFO-Aktuellt.

Klockan 12.30 gav jag mig av in till stan för att träffa DN:s chefredaktör Peter Wolodarski som ville ha ett fika med mig och platsen blev Karla Café på Karlavägen som jag aldrig tidigare besökt. Trevligt ställe där vi åt var sina biskvier och pratade en timme om min tid på DN och hur jag tänker mig framtiden.

På Karla Café.

Peter har varit en bra chef och god samarbetspartner under min tid som fackligt aktiv så jag uppskattade verkligen att han tog sig tid med mig.

På vägen hem stannade jag till på DN för att fixa några saker och prata med lite folk. Träffade Per på it som jag alltid har haft lätt att jobba tillsammans med men besöket där blev kort för jag skulle också hämta ut en inhalator på Apoteket och köpa ett par liter mjölk på Matpressen som Anneli messat mig om.

Under tiden som jag gjorde detta pratade jag med en reporter på SVT som ville ha lite råd och dåd när det gällde ufo. Det är mycket sådant just nu. Har också haft ett längre samtal med John som regisserar TV4-dokumentären om ufo och hjälpt en man som ville köpa en av mina ufoböcker.

Regnbåge på väg till Boulebar.

Hemma igen var det bara att köra Anneli till pendeln eftersom hon skulle in på sin kurs i italienska, första kursdagen, och sedan hem med bilen och så raka vägen tillbussen för att ge mig tillbaka in mot stan. Nu med Boulebar som mål.

När jag kom till Rålambshovsparken regnade det lätt vilket gav en fin regnbåge och ett tag tog jag skydd under bron där. Men till slut regnade det lite mindre och då gick jag till restaurangen för att invänta mina arbetskamrater för en andra sittning där. Den första var ju förra veckan. Ni kan se oss på bilden ovan.

Det blev tre trevliga timmar och jag pratade mest med Björn, Katarina, Ulrika och Mats som satt närmast och så dök Daniel upp från jobbet som hastigast och hade med sig en hälsning från nattgänget som var i tjänst i kväll.

God mat och mycket prat blev det och kvällen flög iväg tills restaurangen stängde 21 och Anneli dök upp för att hämta mig också den här gången. Så himla skönt att slippa ta sig hela vägen hem med olika transportmedel.

Mitt lässällskap under resan in var boken om Allan Mann och den blev också den bok jag tog med mig i sängen när kvällen var slut.

Loading