Bokjobb och besök i Vallentuna

På biblioteksbesök i Vallentuna.

I dag sammanstrålade jag med Fred Andersson i Vallentuna för lite ufoarbete och när vi ändå var där passade vi på att besöka biblioteket som ingen av oss tidigare varit på. Riktigt fint! Inte minst blev vi imponerade av den lokalhistoriska bildsamlingen som fanns i ett stort antal pärmar, prydligt organiserade med bra bildtexter till alla foton.

Givetvis kikade vi också efter böcker av undertecknad och kunde konstatera att det fanns åtminstone fem. Tre på Bl-hyllan, sektboken och så min bok om AFU.

På vägen hem pratade vi med John som jobbar med TV4-serien och diskuterade lite olika möjliga platser att fortsätta filma på.

Under dagen meddelade min redaktörsvän Mentz att också dne norska ufotidningen var klar och när jag dessutom fick ännu ett förslag på omslag till min kommande bok (och mejlade det till Håkan) kunde han slå ihop de båda tidskrifterna så snart ska de vara på väg till tryckeriet.

Omslaget, som inte är hundra spikat men mycket pekar på att det blir så här, kan ni se här nedan.

När Anneli gav sig av på sin italienskakurs satt jag vid datorn och skrev. Ska det bli en bok så måste ju någon skriva den också. Och det är väl jag det.

Pratade med Mikael Karlsson i Ängelholm som varit ute på ett ufofall under kvällen och det lät intressant, många vittnen till det som hände i alla fall. Dessutom diskuterade vi varför Ängelholms kommun ännu inte fått tillbaka bågen med texten på vid ingången till ufomonumentet i Sibirienskogen. Dåligt.

Under dagen ringde en reporter på SVT, som jag pratat med några gånger nu, för att få bakgrundsinformation innan han ska åka upp till Sundsvall i morgon och intervjua Malin Viklander. Dessutom har jag hjälpt Malin med en massa information så nu ska väl båda känna sig förberedda.

Sedan har Jehovas Vittnen knackat på också, det var många år sedan sist. Två män berättade Anneli som pratade med dem en kort stund innan de gav sig iväg till nästa hus.

När Anneli kom hem var klockan mycket och jag hade fixat kvällsmaten. Efter den blev ytterligare någon timmas arbete med boken.

Loading