Grattis till Märta 100 och recensionsskrivande

Katie Griboskis bok är ännu inte tryckt. Men här är omslaget.

Det blev en lugn start på lördagen med lite läsning i sängen och sedan ner i källaren för att plocka ihop alla de frimärken jag sålde i går. Skönt att kunna rensa lite på golvet och väldigt bra att få in några tusenlappar till AFU. Dessutom har min insamling på Facebook fortsatt att ticka på.

Jag lade också ut en del andra frimärken på Ebay och sålde dem inom fem minuter. Men det var för en mindre summa, jag ville mest testa hur stort intresset var.

Innan lunchen slog till (i form av rester framför teven) satte jag mig och skrev en recension av Katie Griboskis bok ”Letters of love & light” som går igenom en lång rad brev som ufovittnen och upplevare skrivit till Leo Sprinkle som tidigt började undersöka kontaktfall.

Boken ger en intressant inblick i hur dessa personer upplevt sina kontakter och jag läste den med stort intresse. Jag förstår verkligen att det dessa brevskrivare upplevt har påverkat deras liv. Frågan är bara vad det var som påverkade dem. Den frågan får inget svar i boken även om Katie är öppen för att det rör sig om utomjordingar av något slag. Här behövs mer forskning men så länge vi inte har svaret är det aldrig fel att läsa vad människor upplevt och hur Leo Sprinkle närmat sig ämnet.

På vägen in till jobbet läste jag i en av mina andra böcker som puttrar just nu, Simon Winchesters ”Perfektionisterna” som har fått göra ett litet uppehåll till förmån för Katies bok.

Väldigt mycket att skriva i dag och dessutom publicerades ju min och Mias artikel om coronaläget i Norden under eftermiddagen, den fick stor läsning och sålde dessutom 16 prenumerationer. Jag höll ett öga på Trump och ett annat på coronan så det blev artiklar om såväl Argentina som Tjeckien och en del andra länder., inte minst UYSA som verkar vara på väg mot ännu ett dystert rekord i dag.

När jag och Björn gick till Ewog för att äta slog jag till på en hamburgertallrik – och det på en thairestaurang! Men den var bra, så jag ångrar inte det brottet mot etiketten.

Medan jag väntade på maten ringde jag Märta som fyller 100 år i dag. Märta är en sedan mycket länge, trogen medlem och läsare av UFO-Aktuellt. Dessutom brukar hon stödja AFU. Hon blev glatt överraskad över mitt samtal och jag lovade att höra av mig igen senare i veckan. Men innan vi avslutade vårt korta prat beklagade sig Märta för att hon var så gammal, inte för att hon kände sig dålig, utan för att hon önskade att hon varit yngre och orkat hjälpa oss mer.

Det blev mycket skrivet på jobbet i dag och skrivandet fyllde dagen ändå in i kaklet då jag avslutade med Argentinaartikeln. När jag kom ut till taxin var klockan 01.10 men sedan gick det snabbt att ta oss hem.

Markus hade precis lagt sig och jag hann prata en stund med honom. Han hade haft en bra kväll på Viksjö där man höll avslutningsmiddag och sedan spelade nattgolf med självlysande bollar! Det var lite svårt att se banan men green var upplyst, berättade Markus.

Eftersom det blir vintertid i morgon så tog jag mig en stund för att varva ned med lite frimärkspyssel och en macka. Gick igenom två album som jag fått av Gunnar Karlsson, album med enbart rymdfrimärken, och hittade många som jag inte hade förut. Så ett stort tack till Gunnar!

Framåt 03 sommartid blev det sängen.

 104 total views,  1 views today