Pappersjobb och middag hos vänner

Hos Peter och Eva.

I dag har jag använt i princip hela dagen åt att klistra in en bunt artiklar v som blivit liggande på papper och se till så att de sedan kan hamna i rätt pärm så att allt går att hitta när jag väl behöver hitta det. det har handlat om gamla artiklar om Emanuel Swedenborg från 40-talet till de nyare om Marcus Wandts rymdfärd.

Trots ett hårt jobb har jag ändå kvar en hel del i högen men jag tror att det ska fixas sig under någon av de närmaste dagarna.

Ett antal artiklar har varit artiklar skrivna av Eugen Semitjov som jag vet att AFU har men som jag gärna vill ha i min privata samling också.

Tillsammans med Anneli gick jag igenom ett av de tält som vi hade i samband med vår 12 augustifest förra året eftersom Rickard och Tobias behöver ett sådant när de ska representera UFO-Sverige i samband med en marknad i september.

Vi kollade så att alla pinnar fanns med och så packade vi allt i en låda som jag får ta med mig till AFU vid tillfälle. Där kan Rickard hämta upp dem.

Till lunch blev det ett avbrott då jag och Anneli gjorde en stor sallad som vi sedan åt på verandan i värmen där. Och mera mat skulle det bli framåt kvällen då vi var bjudna till våra grannar Eva och Peter några kvarter bort.

Vi blev bjudna på moules frites som vi verkligen gillar och allt var så väl tilltaget att vi inte riktigt orkade rensa faten. Mycket nöjda gick vi sedan vidare på glass och jordgubbar plus en muffins. Vi rullade nästan hem när klockan passerat 23 och vi kände att det var läge att styra kosan mot Stenbockens väg.

Peter gick med för att gå ut med hunden Totte och så blev vi stående och prata i säkert 25 minuter utanför vårt hus innan vi till slut kom hem på riktigt.

Vad har jag gjort mer? Jo, hängt lite tvätt och tagit hand om de böcker som jag köpt under vår lilla semestertripp, registrerat dem och satt in exlibris.

Ufologiskt har jag pratat med en man som undrade om hans inbetalning för att få UFO-Aktuellt fungerat plus lite mejlande med ufologer på olika håll i världen.

En stund efter midnatt anslöt jag mig till Anneli i sängen.

Loading