Badminton och uppföljning av Alvik

Nya numret kom i dag.

I dag var det dags för badminton igen efter ett antal veckors uppehåll och vi var lite ringrostiga. Inte så mycket skönspel men väl en del springande efter bollen som säkert var nyttigt. Stefan tog hem dagens batalj med 15–8, 10–15, 10–15 md mina siffror först.

Innan jag tog bilen till Komethallen hade jag ett möte med den administrative redaktionschefen Fredrik och min skyddsombudskollega Hans om en del frågor som vi arbetar med på redaktionen. Ett zoommöte eftersom jag var ledig och Hans ordentligt förkyld. Har även haft ett långt samtal med en arbetskamrat på DN som inte mått så bra, men nu var det betydligt bättre vilket var skönt.

Under dagen har jag mejlat de 19 (och sedan några till) som skrev att de ville engagera sig i UFO-Sverige efter vårt medlemsmöte i Alvik i går. Nu gäller det att hitta någon som vill hålla samman gruppen och dit har vi ännu inte nått. Men en person anmälde sig som biträdande vilket också är bra.

Jag har också hjälp Niklas med bilder till nästa Rapport-Nytt och det blev rätt många eftersom texterna var lite korta. Mejlade i alla fall över ett gäng som han sa att han var nöjd med. Så nu sitter han hemma och gör nästa nummer för fulla muggar.

Ed May.

Har haft mejlkontakt med Ed May som kommer till Sverige i mitten av oktober. Vi träffades ju i Houston och fick bra kontakt. Ed arbetade under många år med den amerikanska underrättelsetjänstens topphemliga projekt Stargate (det hade fler namn) där en grupp personer genom ”fjärrsyn” spionerade på mål i öst. Nu skrev han att han såg fram emot att träffas och det gör jag också.

En del av ufoböckerna.

Har haft kontakt med en amerikansk dam som vill skänka ufoböcker också. Fick en bild på en del av dem som ni kan se här. Inte bästa kvalitet men rätt många som ni ser. Så nu är det bara att börja planera för hur vi ska få hit dem.

Framåt kvällen ringde jag och grattade 93-åriga Majbritt i Jönköping och kom överens om att vi borde ses eftersom hon har en del saker efter min morbror Nisse som han lämnat till mig. Vi får helt enkelt hitta ett tillfälle under hösten då vi kan åka dit.

Maten lagade jag och Anneli tillsammans i form av pasta med korvsås, gott, och sedan tittade vi på ”Tunna blå linjen”.

Har också pratat med en ufokamrat i Skåne och det blev ett riktigt långt samtal, nästan 90 minuter, men det är inte så ofta vi pratas vid så det var riktigt givande. Och diskuterat AFU med en utländsk ufolog som jag bara haft kontakt med några få gånger tidigare.

Strax före 23 var det tid för sängen med en god bok. I morgon kör jag till AFU. Igen.

Loading