Sommarvärme och turkiskt val

Våren kom snabbt.

Solen och värmen har verkligen varit frikostiga mot oss i dag och vi kunde sitta ute på verandan för lunch liksom i går. Då hade jag hunnit sova ut efter gårdagens intensiva Eurovisionjobb.

Det blev mest lite hemmafixande med tvätt och annat innan jag gav mig av till jobbet. Och på vägen passerade jag den lilla pulkabacken tvärs över gatan från busshållplatsen och var bara tvungen att ta en bild. Som ni kan se här ovan verkar våren ha överraskat den som åkte tefat i backen.

Pratade med Håkan Ekstrand på vägen in och han och Mats Nilsson ska iväg till Västerås i början av veckan för att affischera och göra reklam för den kommande riksstämman och utställningen på Växhuset nästa lördag. Men också med Anders på AFU om ett kommande möte vi ska ha med Hyresbostäder.

Och så lyssnade jag på del 2 i UFO-Sveriges Radios serie om vad vi i styrelsen och några medlemmar tycker om ufo och om föreningen och hur vi blev intresserade. Riktigt intressant även den här delen. Lyssna gärna. Ni blir inte besvikna!

På jobbet blev det fokus på det turkiska valet. Uppdaterade rösträkningen hela kvällen. Och läsningen var oerhört bra. Större än någon av oss hade vågat tro. Men det är givetvis svårt att lita på siffrorna och de ifrågasattes också av oppositionen.

Fin kväll från bron till Lilla Essingen.

Kvällens paus kunde jag ta tillsammans med Mats och vi gick över bron till Ewog för att äta var sin kebabtallrik. Och det var fortfarande en riktigt fin kväll.

Trodde att dagen skulle bli seg med tanke på kvällen före men det gick bra. Kände mig pigg och utvilad. Kanske lite stel i ryggen efter att ha jobbat i soffan rätt många timmar under Eurovision.

Jag skrev också lite Ukrainatexter. Också det ämnet blev mycket läst.

Hem vid 01 efter en hyfsad lugn kväll. I säng 02.45 efter att ha mött ett rådjur på tomten.

Möte i natten.

Loading