Dagsarkiv: 04 mars 2018

Lite bokjobb och epostmöte

Söndag och en ganska lugn sådan. Har suttit ett par timmar med manuset till nya boken men har ingen riktig överblick ännu som gör att jag vet hur jag ligger till då det gäller antalet tecken eller så. Men fick väl ihop några tusen till nu på eftermiddagen i alla fall. Tomtar var fokuset för dagen.

Sedan har UFO-Sverige hållit ett epostmöte, det är första gången! Lite lätt förvirrat då det blir många inlägg och ingen höll i sammanfattningar så att det gick att hänga med men efter en stund så gjorde jag just detta och då blev det enklare för alla att se vad vi hade bestämt och vad som återstod att diskutera.

Epostmöten är nog trots allt inget att satsa på. Men den här gången kände vi att det var nödvändigt att få till stånd ett möte eftersom det skulle bli lite långt till nästa annars.

Vid sidan av detta har jag försökt få bollen att rulla då det gäller Mufon där jag hoppas att UFO-Sverige snart ska kunna få till en ny Sverigeansvarig som är medlem hos oss. Det skulle gynna både oss och Mufon.

Eftersom Anneli var borta med Ylva några timmar så blev det lite jobb inför nästa helgs Mellofinal också. Lika bra att börja i tid. Jag jobbar ju hela nästa vecka (med mitt vanliga DN-jobb) så det blir ont om tid över för förberedelser.

Tog en frimärkspausen under dagen för att göra ordning på den senaste sändningen från Carl-Anton. Inga stora överraskningar men en del som fyller sina hål som det ser ut. Och så har Anders Persson lagt sista handen vid min Montrealpresentation. Skönt att den är klar också. Har också genomfört ännu en städkampanj på mitt digitala skrivbord och fått ned ett antal filer till på Drobon.

Körde en maskin och hängde sedan tvätt med Anneli efter det att vi ätit en ganska enkel middag till kvällsmat i form av mackor med goda korvar och ostar.

Avslutade kvällen med en del Mufonmejl, nu i ett helt annat ärende. Och med att fortsätta sortera bilder från mobilen och paddan. I säng 00.30.

 518 total views