Dagsarkiv: 18 mars 2018

Filmteam på besök


Det här är Taymour El-Alfy (producent),Abdullah Hashem (reporter) och teknikerna Ali Reza Khatib och Gustavo Ruiz som under ett par timmar intervjuade och filmade undertecknad för en dokumentär där AFU blir en del och jag och UFO-Sverige en annan.

Det blev ett par trevliga timmar med bra frågor och lättsam filmning, först i soffan en trappa ner och sedan på mitt arbetsrum. Plus en massa inklippsbilder i biblioteket och på andra ställen. Jag skickade med Abdullah ett par stickor med filmer och bilder och slog sedan en signal till Anders på AFU eftersom teamet ville åka dit i morgon.

Jag har också fortsatt jobba med UFO-Aktuellt som inte hinner bli klar innan jag och Markus åker mot England i morgon. Men jag ligger bättre till nu, vilket är bra.

I övrigt har en del av dagen ägnats åt att packa för morgondagens resa. Två mindre väskor som vanligt. En med teknik och sladdar och sådant och en med kläder. Sämsta kavajen åker också med! Den har gjort så många resor till England nu att den nästa har förvandlats till en tweedkavaj.

När Anneli kom hem från Avesta så fick Markus ta bilen och åka och handla så att det finns mat och dryck som kan vara tungt att bära hem nu när vi åker bort. Jag hjälpte Anneli att fixa Hasselbackspotatis och så åt vi kvällsmat tillsammans alla tre. Tittade på ”Mästarnas mästare” och tog hand om lite mejl. Inte minst med Anna Greus som är vice ordförande i Suomen Ufotutkijat ry. Vi diskuterade den nye ordföranden Heikki Kulju som vill komma i kontakt med mig och AFU. Nu har han fått min epostadress så jag hoppas att han hör av sig!

Klockan 23 var det dags för sängen. Lång dag i morgon.

 687 total views