Dagsarkiv: 03 maj 2018

Sladdproblem och packning


I dag hade jag hoppats kunna fylla en hårddisk med uforapporter från försvarets arkiv och sedan skicka dem till David som jag samarbetar med i ett långsiktigt projekt för UFO-Sveriges och AFU:s bästa. Men, vi är bara alldeles i början med något som kan bli hur bra som helst.

Men, inget är enkelt. Den sladd som jag hade fått på posten direkt från Kjell & Company visade sig vara fel typ så jag fick kasta mig iväg till butiken för att byta den. Vilket gick bra. Men hemma igen så ville datorn inte känns vid den lilla hårddisken och hur jag än försökte gick det inte att få kontakt.

Allt jag fick upp var begäran om att skriva ett lösenord som jag absolut inte kunde påminna mig om att jag ens hade lagt in på den. Spå jag fick ta med den till jobbet där en vän på it-avdelningen lyckades radera den och nu går den åter att utnyttja.

Jobbade lite med mina föredrag till mötet i Lund i helgen och nu är jag i princip klar. Får fixa det allra sista i morgon. Fixade också med tvätten, packade inför morgondagen och kastade i mig ett par pizzabitar.

När jag var iväg till Barkarby för att hämta sladden kunde jag konstatera att de första maskrosorna börjat titta upp bland plattorna utanför huset. Ni kan se dem här ovan. Ett litet sommartecken.

I dag var det sista dagen på det här passet vilket betydde fika som Björn fixade i form av äggmackor! Inte illa. Och då hade jag och Björn dessutom hunnit med ett besök på Rosa Drömmar där det serverades ärtsoppa med pannkakor.

Men jag skrev också, mycket om Trump givetvis men också den hel del händelseartiklar. Men Trump är utan tvekan den person jag skriver mest om och nu har det blivit ”omkring 600” artiklar enligt DN:s arkivsöksystem.

När jag kom hem packade jag klart och fixade det sista. För i morgon väntar Lund. Då åker jag ner för att bygga utställning tillsammans med vännerna i UFO-Sverige. Sedan blir det Expo och riksstämma på lördag. Och så hem på söndag. I säng vid 02.

Björn, Simon och Petter på plats.

 495 total views